RedRiot#16267
Én is az editorral szórakoztam tegnap. Már az OpFlashben is az volt a mániám. Jó ha egy órát kisérletezgettem, addig egy érdekes dolog történt: három amcsi vs. három gerilla gyalogos. Az első kettőt leszedték az amerikaiak szépen, a harmadik jómadarat én találtam meg: egy kerítés mögött hasalt, és 20 centiről nézte a kerítést. Biztos eszébe jutott a Vékony deszka kerítés c. magyarnóta, és próbált leskelődni a kis kommer, amíg tönkre nem tettem a szórakozását egy kis ólommal. (FADE ide vagy oda, vhogy csak pofánlőttem a kerítés felett bekukucskálva :)))
Egyébként az én gépemen vhogy olyan furán megy: a legtöbb opciót normalon hagytam, a látótáv 3km körül, és így elmegyeget 1280x1024-ben. Nem szaggat be, nem darabos, inkább kicsit olyan nyúlósan/kelletlenül fut, FPSt még nem mértem. Így normalban elég fosul néz ki, és vmi komolyabb városi küldinél valszínűleg már be is szaggatna rendesen.
Ja a gépem: Athlon X2 6000+, Ati 3850 512M, 2GB RAM. Az 512-es vga kevés neki: mikor felnyomtam highra a textúrákat, egy-kettőt elfelejtett betölteni. Így Lada helyett a levegőben ülve csapatott a rockergyerek, akit az editorban kiválasztottam. (Tök jó, lehet mindennel lenni, pl. öregasszonnyal is: megy körülbelül 1-el, full begörnyedve. Kéne vmi jó kis "elméntem a bótba' kenyéré'" küldit csinálni. :))