-
Sziasztok!
Elnézést, hogy mostanában nem jelentkeztem, de szerencsére elég sok a meló mostanában. Újabb hetet és tesztverziót tudhatok magam mögött. Jelen pillanatban a 3. beta tesztnél járok. A jó hír az, hogy május 20-n befejeződik a teszt időszak, a rossz, hogy szerintem még nem az igazi a játék (saját vélemény!!!). Szerintem elég sok még a bug benne, bár a fejlesztők azt mondták, ne aggódjak ki lesznek javítva.
Péntek lévén álljon itt még néhány infó, amelyet ma kaptunk a kiadótól. Ebből megtudhatjuk mit is rejt az ARMA II címe valamint megnézhettek egy félhivatalos videót, melyet egy rajongó készített a TrackIR5 & ArmA2 "kapcsolatáról".
Ja, majd elfeljettem! A kiadó szerint a játék júniusra várható.
ARMA II – Mit rejt a cím?
ELMAGYARÁZZUK, MIBŐL ÁLL AZ 505 GAMES JÁTÉKÁNAK CÍME
Prága, Csehország, 2009. május 8. – A Bohemia Interactive és az IDEA Games ma leplezi le a hamarosan megjelenő taktikai katonai szimulátora, az ArmA II játék címe körüli titkokat. Marek ©panìl projektvezető rántja le a leplet a szokatlan címválasztás okáról. Marek fejtegetését teljes hosszában a www. bistudio.com oldalon nézhetitek meg.
Az “Arma” szó maga latin eredetű; és több jelentése lehet tartalomtól függően, többek között, például védekező fegyver, pajzs, katonák vagy fegyverek. Két oka van, hogy a Bohemia ilyen régi és nem konvencionális szót talált; egy olyan nevet kerestek, amely könnyen megjegyezhető és kiejthető különböző nyelvűeknek és kifejezésre juttatni magának a névnek a jelentését, hogy az ArmA II játékmenete merészen más és nem fél eltérni a már kipróbált és tesztelt lövöldözős formulától.
Amikor nevet kerestek zászlós játékuknak, Marek és a többi Bohemia Interactive dolgozó egyöntetűen igyekeztek elkerülni az eddigi sablonos videó játék neveket és saját fejük után akartak menni.
“[Amikor a címet kerestük] olyan érzés volt, mintha mindenki szeretett volna a Battleshock Operation Force 3: Thunderstorm Troops 3 helyett egy egyszerű, erős hangzású szót találni,” mesélte Marek. “A helyes cím megtalálása nagy feladat volt a számunkra, de tudtuk, hogy ennek a játéknak a minősége is magáért fog beszélni.”
A valaha látott legvalósághűbb, háborút bemutató ArmA II olyan kitűnő játék lett, amely a Bohemia nevet elismertté teszi a játékosok között. A játékosokra, csoportokra épülő nagyon részletes harcok, átfogó katonai taktikai kézikönyv és egy hatalmas csatamező vár, hogy a végletekig tudják fokozni a játék izgalmát.
Az ArmA II júniusban jelenik meg csak PC-re. A legfrissebb információkért látogass el a www.arma2.com oldalra.
Videó:
TrackerIR5 & ArmA2 premiere
üdv és jó 7végét mindenkinek!
.png)