Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg!
Arma játékos kistársak valamelyik joképességü összedobhatna már egy hentnaplot had lássuk/olvassuk mi is,hogy milyen is egy jo hent az Armaban!
Arma játékos kistársak valamelyik joképességü összedobhatna már egy hentnaplot had lássuk/olvassuk mi is,hogy milyen is egy jo hent az Armaban!
A Béna.
Hát ha 1.08-ra patchelted akkor az armahu servert így érheted el:
multinál remote - adress: www.arma.hu port 2340
ajánlott még a TeamSpeak mert ezen dumálunk. Azon is www.arma.hu a cím
multinál remote - adress: www.arma.hu port 2340
ajánlott még a TeamSpeak mert ezen dumálunk. Azon is www.arma.hu a cím
Na, sikerült elinditani a játékot, hogy kell, mulival, milyen beállítás szükséges hozzá?
Vannak még csajok rajtam kívül?
Vannak még csajok rajtam kívül?
ESL mappok 12vs12 jók sz.tem,kevesebben is lehet nyomni nem akkora terület mint a Berzerk.Bróba cseresznye.
csekk arma.hu
na lépek van még egy kis dolgom 8ig<#hehe>#hehe>
Hát az a gond, hogy nincs kiadva ebben a országban :\
Úgyhogy eleve kevés ember veszi meg
Berzerkbõl meg most jó sok van dehát min 10v10tõl az igazi
Úgyhogy eleve kevés ember veszi meg
Berzerkbõl meg most jó sok van dehát min 10v10tõl az igazi
a berzerket régóta mondom h rakjátok fel ugyehogy jó kis cucc? pláne hogy jön a hideg jönnek az emberek
Hát annyira nincs mit mesélni 3vs3 berzerk volt TS en nem voltunk osztódva csak úgy baromkodtunk 😊
Berzerken pl micimackó megállt az AH6-al szépen egyhelyben lebegve énmeg ~200m-rõl fejbelõttem SVD-vel :] aztán szembejött a hídon motorral végeredmény u.a :>
Aztán volt egy légicsata 2 Kamov vs AH6 (végül a vulcan kilõtt :\ )
amcsik nyertek
jött valami DM ott vérfürdõztünk a városban
ennyi. 😊
ma ~20.00tól lehetne valami (komolyabb)
Berzerken pl micimackó megállt az AH6-al szépen egyhelyben lebegve énmeg ~200m-rõl fejbelõttem SVD-vel :] aztán szembejött a hídon motorral végeredmény u.a :>
Aztán volt egy légicsata 2 Kamov vs AH6 (végül a vulcan kilõtt :\ )
amcsik nyertek
jött valami DM ott vérfürdõztünk a városban
ennyi. 😊
ma ~20.00tól lehetne valami (komolyabb)
ja-ja
ehh belátom, hogy ma már 1 smiley nem elég...
majd õ elmondja 😄
Ja micimackó haverod megtanulta a leckét ;D
elképzeltem.zsíííííír.tegnap mi volt este toltátok? mesélj má vmit éjszakás voltam sajna nem tudtam jönni<#conf>#conf>
Nem. Képzeld eredeti cseszkó változat 😛
Bennevolt az elsõ 14 magyar példányban :]
Bennevolt az elsõ 14 magyar példányban :]
igen, már november óta az ArmÁba <#szeret>#szeret>
Hát kicsomagaolod a rarokból a képfilet aztán daemon telepíted
generálsz egy serialt ezzel
majd 1.05-re s 1.08ra patcheled
generálsz egy serialt ezzel
majd 1.05-re s 1.08ra patcheled
Ja megvan a szándék hogy megveszi, egyébként is a "VEDD MEG" kikopott mert a játékéosk nagy része warezol :\
Mert õ azzal a kérdéssel kezdte, hogy hol lehet megvenni? ÉS megmondta azt is, hogy karácsonyra beszerzi?
nem pedig a szokásos vér istvánka szintjén hogy honnan lehet leszedni ? mert megvenni nem akarom...
nem pedig a szokásos vér istvánka szintjén hogy honnan lehet leszedni ? mert megvenni nem akarom...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
hol marad a szokásos "VEDD MEG!"? 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Hassználom is, de nem kihívás, mert a többieknek gyengébb, rosszabb teljesítményû eszközük van, és nem szeretnek velem küzdeni, és csak én vagyok az egyetlen csaj a bandában...
Azért lenne jó, Armedel, egyenlõ esélyel küzdeni, de legkésõbb karácsonyra beszerzem a játékot, vagy kitalálom miért nem mûködik a warez, amit letöltöttem...
Azért lenne jó, Armedel, egyenlõ esélyel küzdeni, de legkésõbb karácsonyra beszerzem a játékot, vagy kitalálom miért nem mûködik a warez, amit letöltöttem...
Ha már van egy airsoft puskád próbáld ki élõben is. Valamivel izgalmasabb, mint az OFP 😊
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Hát, bevallom az õszintét, letöltöttem egy warezt, ki is csomagoltam, de utána fogalmam sincs mit kell vele csinálni, még nem csináltam ilyet...
akkor addig warezolj :>
<#puszis>#puszis>
A kedvenc játékom idáig az Operation Flashpoint volt...
Sõt, ha tehetem, minden nap játszom még vele.
Amúgy ijjászom, és van egy Colt M4 karabélyom6mmBB golyos 😊
De sajna ehez a játék megvételéhez kell várni 2-3 hónapot 😞...
Pedig szivessen kiprobáltam volna már....
A kedvenc játékom idáig az Operation Flashpoint volt...
Sõt, ha tehetem, minden nap játszom még vele.
Amúgy ijjászom, és van egy Colt M4 karabélyom6mmBB golyos 😊
De sajna ehez a játék megvételéhez kell várni 2-3 hónapot 😞...
Pedig szivessen kiprobáltam volna már....
Oké, mert nem szeretnék a gépre költeni, egy darabig, a közepes szint nekem megfelelõ, kösszi az infót.
nekem is hasonló csak radeon x1800
szal közepes-high grafikán 3-4 km látótávval simán fut
szal közepes-high grafikán 3-4 km látótávval simán fut
GOOBY, pls
Hát ha a demó megy akkor ez 1.08-re patchelve jobban is fog menni 😊
minnél erõsebb a gép annál jobb neked😊 itt felfelé nyitott alulról egy 3000-es AMD 1 giga ram és egy Nvdia 6600GT ha szépet is akarsz és játszhatót is.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Olyat én nem tudok csinálni, csak egy szõke nõ vagyok 😊
a gépigényrõl sem találtam utalást...esetleg nagyvonalakban valaki....
a gépigényrõl sem találtam utalást...esetleg nagyvonalakban valaki....
Ha tudsz fizetni neten akkor letöltve euroban 7500 FT.-egy picit kevesebb mert erõsödött a forint ma 😊
~10500-ért házhozszállítják
supergamer.hu
supergamer.hu
Atesz nyomtunk mi anno finmod ctit is eggyüt nem emlékszel?
A Béna.