Megnéztem a gameplay videókat és azt kell, hogy mondjam ez ArmA csak olyan grafikával ami akadni fog a gépemen.
Az AI pocsék de valószínűleg minimura van állítva, akkor ilyen lassú a reakció idejük. Attól tartok akkor is csak így ácsorogtak volna ha maximumra lett volna állítva, esetleg előbb meghúzzák a ravaszt.
ArmA 1.0-ban még volt egy god mode cheat (azt kellet bepötyögni, hogy life). Kipróbáltam még anno, hogy mi van ha beírom és nem tudnak kilőni 300 méterről hanem odasétálok hozzájuk megnézni, hogy reagálnak. Ugyanezt csinálták álltak előttem és lövöldöztek rám, nem mentek fedezékbe, nem vonultak vissza pedig maxra volt állítva az AI. 1.02-től már kiszedték ezt a cheatet. Vajon miért?
Az "épület rombolás" vicc. Egy darabig azon gondolkoztam mi a fenéért mutatják ha nem is történik semmi aztán hirtelen bevillant a másik textúra majd összeomlott. Döbbenetes.
ArmA-ban is összeomlik így csak annyi a különbség, hogy nem villan be másik textúra.
A város harcnál nagyon idegesítő volt az a sok MAN. Mondjuk ArmA-ban is zavar a katonák monoton jelentgetése, olyan gépies.
DE ÁT LEHET MÁSZNI A KERÍTÉSEN!!!!!!!!! Na jó valójában tetszik, hogy át lehet mászni rajta de elég elszomorító, hogy a grafikát leszámítva ez volt az egyetlen újdonság és amikor a kerítés közelében állt tudtam, hogy nem fogja kihagyni, hogy bemutassa.