• Solt
    Az a városi harc siralmas! Eleve az az út közepén rohangálós célkeresztes megoldás már önmagában közelíti azt az élményt, mintha az ember ráspollyal végezne önkielégítést! Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas! De amikor a MICRO AI lemészároltatja magát, az már tarkó lövés közeli élmény... komolyan mondom sírni tudnék...

Illetve csak tudtam volna, mert ahogy megláttam az épület rombolós videót, mentem elmúlt a sírhatnékom, és heveny rángógörcs közepette a kezdődő elmebaj jeleit prezentáló, idióta vinnyogó röhögésbe kezdtem... ez szó szerint FÁJT! Mi a kékeres méteres lófasz ez?

Bízom benne, hogy csak érzéki csalódás áldozata vagyok, és miután az érzékszerveim úgy döntenek, hogy elég volt a mókázásból, kiderül, hogy a valóság nem az, amit láttatni akartak velem!

Ha a sok marketing szarság után ez a valami az, amit ArmA2 néven le akarnak tolni a torkunkon, akkor szeretném közölni így az éteren keresztül a BIS-s fiúkkal, hogy a holnapi első utam a piacra vezet, és beszerzek pár áldozati kakast, hogy felkészülten várhassam a megjelenés napját, és egy esetleges negatív élmény utáni kómából eszmélve csípőből tudjam nekik bemutatni, hogy milyen az, amikor a WOODOO nem videókártyaként fejti ki tevékenységi körét... az a minimum, hogy mindegyiknek knédli fog nőni a pöcse helyére!

Összegezve, és egyben egy klasszikust idézve, "Ez így egyelőre fos! Na, de rendező úr, és, ha még finomítjuk, és, ha összeáll, akkor? Hát, ha összeáll, akkor még szar lehet belőle"