hmm nemrég megtaláltam a régi ofphu oldalt egy archivumban... érdekes volt elolvasgatni az akkori híreket, (és persze a hentnaplókat :D), mikor még 2x fős gigahentek, délutáni cti-k voltak, meg minden este multis hentelés, 10+ emberrel.
Akkora élményt mint azok a gémelések semmilyen más multis játék nem adott nekem.
Az nem semmi nálam, hogy még majdnem 5 évvel ezelőtti részletekre is emléxem, mondjuk a nyári napközbeni vs cti (mert akkor még volt olyan is), mikor csináltunk eg a10-est, és én repültem vele, a ctiland szigeten, és egy apró szigetre való leszálláskor blondy aki a commander volt, ott közvetített, hogy "nemhiszem el, és leszáll, és leszáll! lentvan!" majd mivel rövid volt a pálya, a végén kiugrottam a repcsi meg be tovább a tengerbe :D
Meg amikor fürtössel együtt üvöltöztünk ts-en, hogy "de most beszálsz a kurva t80-ba, és 3man szétszedjük őket" "de nee mer ott az m1 a dombon", meg "vigyázz szacsiznak!!!!".
Na meg persze a nagy ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRRRRR-ozások, és a "csíteremegy"-ezések... De nagy móka volt, és hogy hiányzik :( pedig bugos szar :D