-
veterán #14397 Bocsánat de mi ez a hangnem 48 éves vagyok Kapitány és a honvédségnél dolgozom és megjártam egy két dolgot és jó lenne ha már írunk normális hangnemben írnánk egymáshoz. Senkit nem akartam megbántani és senkit nem akartam lehurrogni én minden platformot képviselek és higgyétek el nekem édes mindegy hogy mire jön ki csak ha megnézitek bármelyik honlapon vagy beírjátok keresésbe , hogy Armed Assault 2 Platformok ott először PC utána pedig az x-box 360 és Ps-3 is fel van tüntetve.Egyébként meg Pc-re vettem volna meg csak 360-on egyszerűbbek a dolgok mert kevés időm van játszani vagy a munkám vagy a családom miatt és ha már megveszem bevágom a gépbe és had játszak. Ja és haggyuk ezt a pc vs konzolok témát nem azért mondtam csak annyi , hogy mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya. És szerintem konzolra is kiadtak pár olyan dolgot amit eddig lehetetlennek néztek lásd world in conflict soviet assault, endwar, Vagy amire taktikázós és aztmondták áá nem a ghost recon és sztm jobb lett mint pcn .De , hogy védjem a pct is van jó pár játék ami minőségibb lett pc-n. Ja és Insticifu Az egyről gyűjtöm az infókat.De abban igazad van hogy pc-n jobb lett az első része mint a régi x-boxon hát ott egy rakat fos . Melesleg van Pc-m 360-om és ps3-om is a régieket pedig elajándékoztam.És hagyuk ezt a pc vs konzol témát majd kiderül . De sztm jobb lenne a szerkesztőknek is ha kiadnák mindenre mert valljuk be akkor is több pénz jönne be és még tudnának dolgozni egyéb projecten . De a honlapon is fel van tüntetve a nextgen konzol. Ja nem ide tartozik de például hogy nem adtak ki 360 és ps3-ról képeket és videót nem jelenti azt hogy nem lessz jó példa erre a rise of argonatius vagy a world in conflict és stb tudom nem egy súlycsoport Vagy pcre úgy volt először gears of war ,hogy nem is lesz pcre mégis kijött na hopp bár ez se egy súlycsoport az armával. Ne feledjétek nincs lehetetlen csak tehetetlen és ne vitatkozzunk ezt sem vitának szántam . UI: ÉDES A HONVÉD ÉLET
.png)