Gabe18#14394
Jogos amit írsz,ezért is mondtam hogy ez egy kifejezetten pc-s játék.
A konzolos réteg nagy rész valóban CoD4-ig jut,ami a maga nemében egy kitűnő játéknak is mondható,csak egész más mint például egy Armed Assault,vagy akár csak egy Americas Army,aminek szintén lett konzolos portja,de valami olyan botrány kategória hogy szinte sose hallottam róla többet mint hogy egyszer valahol megjelent...
Valóban ott az arcade játékmenet a nyerő,azt lehet eladni a nagyközönségnek,de ha megnézzük a pc-s piac is erre megy mert a Counter Strike,meg a CoD sorozat ami hasonló stílusban az eladásokat vezeti hosszabb ideig.
Én sem tudom el lehet-e adni, és megéri-e eladni konzolos rétegnek ezt az erősen szimulációs játékot,bár én azt gondolom lenne ott is egy réteg aki igényelné ezt.Nyilván nem rekord eladásokkal.
Az jogos elvárás lenne,hogy minden géphez igazítsák hozzá,és használják ki ahogy lehet,ne csak egyszerűen "puff neki kész van" módon portolják az egyik platformról a másikra,de hát mint tudjuk a több fejlesztés,jobb optimalizálás az több és több munka,kérdés bevállalják-e.
Ha jól tudom a konzolos megjelenést itt előbb tervezik.Legegyszerűbb ha megvárjuk mi lesz belőle,maximum bebizonyosodik hogy konzolra ilyen stílusú játék nem való.Ha meg mégis jó lesz,annál jobb.