• f2d
    Eh ez jó vita, mármint ami az alábbiakban lefolyt (warez, Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat, ArmA, OFP, dobostorta). Csak kár, hogy semmi értelme, mert ami sz@r az sz@r, ha warez ha original. Véleményt pedig úgy kell nyílvánítani, hogy ami nem tetszik azt nem hogy nem veszem meg, de még a warez változatát sem töltöm le. Viszont ami megéri a pénzét azt meg megveszem, mondjuk azért előtte nem árt egy warez verzóval meggyőződni a marketingesek által igértekről. Márcsak azért is meg kell venni, hogy a fejlesztők ne zárják be a boltot az anyagi csőd miatt, és készítsék el a folytatását, a folyamatosan megjelenő patch-ekről nem is beszélve.
    Szerény meglátásom ez: vásárlás a legnyomatékosabb vélemény nyílvánítás, akkor viszont nem értem, hogy miért lenne nekem több jogom fikázni a terméket, mint annak aki ezt okosan nem tette. Ez esetben inkább magamat kellene ócsárolni, hogy mekkora hülye vagyok, hogy egy szarért óriási összegeket kiadok.
    Összegezve: tessék csak nyugodtan warezolni, és az alapján véleményt nyílvánítani, fikázni, mert ehhez mindenkinek joga van! Amúgy is a marketingesek minden sz@rt eladnak, hála a wareznak így legallább ebbe az iparágba lelehet moderálni az átvertek és megkárosítottak népes táborát.

ui.: bocs, de ez már nagyon kikivánkozott belőlem.