• Solt
    Egyre inkább úgy érzem, hogy fújjuk a lufit. Figyelj, nem tudom másnál mi a szokás, mi így szeretjük, nem véletlenül írtuk. Ezért kellet volna felgyertek fél percre... megbeszéljük mi a szokás, ha titeket ez zavar, akkor visszajöttök akkor, amikor más pályát játszunk, mindenki egy szobában, és megy az ökörködés.

"A másik ha az elején beírjátok, hogy komoly meccs akkor hidd el nekem lelépünk vagy felmegyünk a ts-re"

Jogos. Ebben tényleg úgy néz ki, hogy hibáztunk. Nem tudtuk, hogy másnak ennyire idegen a TS, mert nálunk alap. Még a délutáni játék nélküli beszélgetések is ott zajlanak. Most ebből mi is tanultunk, legközelebb felhívjuk az újak figyelmét erre.

"Nem állt szándékunka szívatni senkit."

Hidd el nekünk sem. Nem okozott örömet... sőt hiszed vagy nem, még lelkiismeret furdalásunk volt utána!

"Talán még annyit fűznék a dologhoz, hogy ha mindig így megy ez hogy ki milyen fegyver meg taktika meg ki hol akkor ezzel az a gond, hogy totál belterjes lesz a társaság"

Igazából valahol ez a cél, pont azért, hogy a kevés játékra fordítható időnk ne arra menjen el, hogy éppen kihez igazodunk. Ez nem nagyképűség, csak önvédelem! :)

"Szerintem kellenének inkább lazább játékok amikor nem érzi megkötve magát az ember és amikor gyakorlás van akkor meg lehet komolyan nyomni. De persze ez csak az én véleményem"

Rengeteg ilyen van. DM-et játszunk, egyéb CTF-et, ahol nincs oszlás TS-en. Akkor játszunk ilyen "komolyan", ha megvagyunk legalább 8-an... Az élményért játszunk mi is... csak az általunk kedvelt szabályok szerint! :)