-
Solt #13099 Nem értem ezt a stílust!
"Ahogy beléptünk, köszöntünk, és már jött hogy menjünk TS-re! Hát ha már az analógiádból kiindulva, ez nagyjából úgy néz ki (ráadásul az itteni megnyilvánulásod alapján). Bejössz, vagy kapsz egy pofont!"
Mi is köszöntünk, és a lentebb leírtak miatt invitáltunk TS-re. Ha ezt te így értelmezed: "Bejössz, vagy kapsz egy pofont!", akkor az valószínűleg a mi hibánk is. Ebben az esetben elnézést, legközelebb figyelmesebbek leszünk, amikor megfogalmazzuk az óhajunk.
"Alapvetően nem megyek idegen TS-re, sem idegen lakásokba, csak ha nyitva van az ajtó (ti meg kulcsot adtatok a "kéróhoz", (érsd.: megadtátok a jelszót)."
Idegen TS-re nem jössz, de idegen szerverre a saját szabályaid szerint igen? Ez nekem sok. A szerver azért védett jelszóval, hogy csak olyan jöjjön fel, akivel tudunk kommunikálni. (értsd: külföldiek ne!) A jelszó, illetve a TS elérés egyformán publikus. Ez csak a lehetőséget hordozza magában. Nem kötelező fellépni! Feljössz, körülnézel. Mi az ábra? TS? Nem szeretem, akkor megyek is. Szevasztok. ENNYI!
"Ha normális a táraság, előbb utóbb úgyis beszéltünk volna TS is"
Hogy derüljön ki kölcsönösen, hogy a másik normális-é avagy sem, kommunikáció nélkül? Ne haragudj ránk, egyikünk sem Táltos!
"de ha ilyen nyílt arroganciával indítasz mit vársz?"
Tehát amikor beírják neked, hogy: "TS" ebből neked a nyílt arrogancia jön le? Érdekes észjárás. Játék közben mégis mit kellet volna írni? Kérvényt?
"Mégis szerinted mit gondoltam mikor tizedszer beírtátok..."
Mégis szerinted mit gondoltunk amikor megszólítunk egy idegent és az nem méltat válaszra?
"elárulom, nahh megint elfuserált brigád, akiket habbá szívatnak az életben, és a játékban akarnak valakik lenni."
Az, hogy a Te beteges logikád miféle választ szül benned az ismeretlennel kapcsolatban az ugye természetesen a mi hibánk? Elárulom, hogy mi mit gondoltunk. Először: Biztos nem ismerik a játékot rendesen, vagy pont a harc hevében nem tudnak írni. Másodszor: megvárjuk míg respawnolnak, majd talán akkor válaszra méltatnak. Harmadszor, amikor megnyilvánultatok: Hmmm... ez is egy stílus...
Úgy érzem van különbség kettőnk gondolat menete közt...
Továbbá a vélemény nyilvánításod több mint sértő és ezt a stílust kikérem magunknak egészen addig, amíg ez a mi részünkről nem tapasztalható! Az átlag életkor 30 körül van nálunk, a legidősebb "játékos" elmúlt 50 éves! Azt hiszem a tisztelet és a kulturált hangnem kijár nekünk, még a vita hevében is!
"Közel hét éve játszom különböző online játékokat, jól ismerem ezt a típust. Nálunk ez valahogy másképp néz ki, mi játszunk, és mindíg A játékról szól a dolog."
Mi is ismerjük ezt a típust, pont ezért van jelszóval védve a szerver, és ezért hoztuk ezeket a szabályokat. Voltak, vannak, lesznek vitáink, de mindig megbeszéltük normális hangnemben, és nagyon jól működik minden... a játékról szól a történet. Hogy a Te szemedbe mi mások, illetve egy bizonyos típus vagyunk, ez a megnyilvánulásod minőségét követően számunkra bók! Köszönjük!
""A Majsz pálya nem csak sima játék!"
Akkor zárd le a szervert, aztán játszatok magatok... baromi egyszerű."
Először is, ha idézel tőlem, akkor tedd meg, hogy azt pontosan teszed. A mondat végén volt egy smile, ami bizony sokat számít. Nem mindegy, hogy: "menj a picsába", vagy "menj a picsába :)"
Leírtam már, de a kedvedért megteszem még egyszer. Szívesen látunk bárkit, aki szívesen játszik velünk, a már általunk elfogadott szabályok és szokások szerint, mivel nekünk is nagyobb élmény, ha többen vagyunk! De, ez nem azt jelenti, hogy a mennyiség a minőség rovására mehet. Ha úgy tekintesz erre a játékra mint mi, és szereted úgy játszani ahogy mi, akkor örömmel várunk. Ha nem, akkor miután ezt lekommunikáltuk, békében elválunk. Ennyi. Erre mi a lehetőséget megadtuk. Volt válasz? Nem. Mi volt helyette? Hibás következtetés, "csakazértse" mentalitás, majd illetlen reakció. Ne haragudj, hogy ezt nem tűrtük!
"Az a TK meg... hát az az én saram. Bennem volt már pár sör (én vezettem az M1A1-et), és csak az láttam, hogy valaki mocorog a házak között, és üvöltettem a Surinak, hogy löjjémá' ! hát ő lőtt is... a tisztelt kolléga meg elborult. Ez úton is elnézést a kellemetlenségért."
Ezzel semmi gond nincs, és nem is volt...velünk is előfordul...
"A dolog amúgy részemről letudva, ne fáraszd magad a válasszal (csak a nagyon viszket)"
Részünkről is, bár ezt a pökhendi stílust nem igazán tudom mire vélni...
"Továbbra is távol tartom magam a magyaroktól..."
Hogy jönnek ide a magyarok? Üldözési mánia? A neved láttán erre inkább nekünk lenne okunk. Neveletlenek voltatok, ráadásul most még nektek áll feljebb. Vagyis inkább neked, mert a haverod legalább vette a fáradtságot, hogy kulturált hangnemben nyilvánuljon meg. Ha a leírtakat nem csak az indulat szülte benned, akkor tényleg tartsd magad távol tőlünk, mindenkinek jobb lesz így. De, ha gondolod írok még neked pár szerver címet, ahol ezzel a stílussal ne is próbálkozz...
.png)