Én voltam a másik delikvens, aki játszott Surival (Psion névvel).
Ahogy beléptünk, köszöntünk, és már jött hogy menjünk TS-re! Hát ha már az analógiádból kiindulva, ez nagyjából úgy néz ki (ráadásul az itteni megnyilvánulásod alapján). Bejössz, vagy kapsz egy pofont!
Alapvetően nem megyek idegen TS-re, sem idegen lakásokba, csak ha nyitva van az ajtó (ti meg kulcsot adtatok a "kéróhoz", (érsd.: megadtátok a jelszót). Ha normális a táraság, előbb utóbb úgyis beszéltünk volna TS is... de ha ilyen nyílt arroganciával indítasz mit vársz? Mégis szerinted mit gondoltam mikor tizedszer beírtátok... elárulom, nahh megint elfuserált brigád, akiket habbá szívatnak az életben, és a játékban akarnak valakik lenni.
Közel hét éve játszom különböző online játékokat, jól ismerem ezt a típust. Nálunk ez valahogy másképp néz ki, mi játszunk, és mindíg A játékról szól a dolog.
"A Majsz pálya nem csak sima játék!"
Akkor zárd le a szervert, aztán játszatok magatok... baromi egyszerű.
Az a TK meg... hát az az én saram. Bennem volt már pár sör (én vezettem az M1A1-et), és csak az láttam, hogy valaki mocorog a házak között, és üvöltettem a Surinak, hogy löjjémá' ! hát ő lőtt is... a tisztelt kolléga meg elborult. Ez úton is elnézést a kellemetlenségért.
A dolog amúgy részemről letudva, ne fáraszd magad a válasszal (csak a nagyon viszket). Továbbra is távol tartom magam a magyaroktól...