• Solt
    Olyan dolgokat említesz és kérdezel, amikre a #13092-ben válaszoltam, illetve szóba hoztam. Tényleg nem szeretnék vitát, de mi így szeretünk játszani:

1: Mindenki TS-en, az oldalának megfelelő szobában.

2: Az úgynevezett Majsz pályákat mi mindig komolyan vesszük.

3: Mindenki azt a fegyvernemet használja amiben jó. Az MP5 huszár nem ül technikába, a technika guru meg nem rambózik.

Ha feljöttök TS_re, akkor meg tudjuk beszélni, hogy miben vagytok jók, vagy, hogy mivel szerettek játszani, és ez alapján elosztjuk a dolgokat. Ez fontos, mert, ha Te mindent a saját fejed szerint csinálsz, (csinálhatod jól, nem ez a lényeg) akkor elrontod a másik 4 ember játékát, ugyanis ha a technikák elfogynak az első 30 percben, akkor az a játékos, aki technikával szeret játszani, nem fogja élvezni a hátralévő másik fél órát. Kénytelen lesz bokorugró képében tetszelegni, és ezzel máris nem olyan hatékony a csapat, ergo a végén vereség a vége. Ha feljöttetek volna TS-re, akár pár perc erejéig, akkor ezt hamar megbeszéljük, és el tudjátok dönteni, hogy így, ebben a formában van-e kedvetek játszani.

"de ha esetleg valaki más is bejön a szerverre akkor azért nem gondolom, hogy totál hozzátok kéne igazodnia."

Nem hozzánk kell alkalmazkodnia, hanem a szokásainkhoz. Ha egyszer nálunk az a szokás, hogy mindenki aki játszik TS-en van, illetve minden játék előtt megbeszéljük, hogy kinek mi a feladata, akkor ugye nem várod el tőlünk azt, hogy kivételt tegyünk "idegenekkel" a saját játékélményünk rovására!?

"A másik nem értem miért kell beírni 20x hogy ts azt azért gondolhatod ha nem megyünk fel akkor a 10 beírásra se fogunk felmenni."

A miértre már válaszoltam. Ez a "csakazértse" mentalitás, illetve a viszont válasz stílusa miatt lettetek kirakva. Mi udvariasak, türelmesek voltunk, és kértünk. Úgy érzem nem nekünk kell hozzátok alkalmazkodnunk. Szívesen látunk továbbra is benneteket, játszhattok a saját stílusotok szerint, de csak abban az esetben, amikor ez nem megy a mi játékélményünk rovására. Azt hiszem, ez egy jogos elvárás.

"De mi van ha felmegyünk a ts-re és elmondod ugyan azt amit az elején már beírt valaki de mi ettől függetlenül beülünk a Vulcanba akkor is kirúgsz mert nem azt csinálom amire te azt gondolod, hogy a helyes taktika?"

Ha feljöttetek volna, akkor értelmes emberek révén meg tudjuk beszélni a lényeget, és akkor nincs ilyen vita. Csak azért, mert a véleményem szerint nem azt csinálod ami a helyes taktika, nem rúgunk ki. Ha ott vagy a szobában, folyamatosan kommunikálunk, akkor tán tudok szólni, hogy veszélyben az M1, vagy a Vulcan. Ezzel te is hatásosabb vagy, és én is, ezáltal pedig a csapat is. Mi pedig ezt a pályát így, csapatban, folyamatos kommunikációval szeretjük játszani. Ha felszáll a BH, és porig bombázza azt a területet ahol például te kószálsz, akkor neked sem esik jól a friendly, és a BH pilóta is bosszús az elkerülhető veszteségért. Mindez miért? Azért nem nincs kommunikáció, ezért nem tudjuk éppen merre jársz. Mi így nem szeretünk játszani. Mi sem vagyunk taktikai ArmA zsenik, de a kommunikációval sok hiányosság pótolható.

"de amikor csak ilyen sima játék van akkor nem értem miért kell ilyen komolyan venni"

A Majsz pálya nem csak sima játék! :) Ezt is ki tudtuk volna fejteni 2 perc alatt, ha tudunk kommunikálni! ;)

"Mi csak simán egy jót akartunk játszani aminél lényegtelen, hogy nyerünk vagy kikapunk."

Mi is ezt szeretnénk, de úgy gondoljuk, és úgy szeretjük, ha ez a játék a megszokott szabályaink és szokásaink szerint zajlik. Nem lényeg ki győz. Szívesen látunk bárkit, aki ezt hajlandó tudomásul venni.

"Ha legközelebb amikor írod hogy ts és én azt írom hogy most nem akkor remélem ez elég lesz."

Előre szólok, hogy nem biztos! :) Ha Majsz pályát játszunk, akkor meg 100%, hogy nem! Az okokat kifejtettem! :)