• Suri hun
    Kedves Solt!

Amikor beléptünk a szerverre akkor egy játékos beírta nekünk, hogy milyen járműveknél van respawn amit mi vettünk is. A friendly fire kapcsolatba csak annyi, hogy szerintem ilyen mindenkivel előfordul + bocsánatot kértünk. Az is rendbe, hogy ti egy összeszokott csapat vagytok akik ismerik egymást de ha esetleg valaki más is bejön a szerverre akkor azért nem gondolom, hogy totál hozzátok kéne igazodnia. A másik nem értem miért kell beírni 20x hogy ts azt azért gondolhatod ha nem megyünk fel akkor a 10 beírásra se fogunk felmenni. De mi van ha felmegyünk a ts-re és elmondod ugyan azt amit az elején már beírt valaki de mi ettől függetlenül beülünk a Vulcanba akkor is kirúgsz mert nem azt csinálom amire te azt gondolod, hogy a helyes taktika? Én csak arra próbálom felhívni a figyelmedet, hogy mondjuk azt mondod gyakoroltok mert meccsetek lesz mi szó nélkül lelépünk a szerverről vagy felmegyünk ts-re de amikor csak ilyen sima játék van akkor nem értem miért kell ilyen komolyan venni. Mi csak simán egy jót akartunk játszani aminél lényegtelen, hogy nyerünk vagy kikapunk. Szerintem mi nem csináltunk semmi olyat ami miatt ki kellett rúgni minket de hát ez van. Ha legközelebb amikor írod hogy ts és én azt írom hogy most nem akkor remélem ez elég lesz.