• Balumann
    Sziasztok!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni a single playerrel kapcsolatban, átvittem a tutorial-t is, és már elvittem egy kis ideig. Most egy olyan pályán vagyok, amibe egy utcánál van kiírva, hogy meg kell tartani, 2 squad vezetőt tudok irányítani.
    A gondom ott van, hogy oda irányítom (nagy nehezen :D) arra a helyre az embereket, a squadot. Jönnek ilyen tankok, BMP-k, nekem nincs robbanó fegyverem amivel rátudnék lőni. Hiába adom ki a parancsot, hogy lőjjék ki, nem teszik. Gondoltam arra, hogy lehet rossz alakzatot mondtam, vagy azért mert lehasaltattam őket, de "gugolós" állapotban sem hajlandóak rálőni, pedig alul látom, hogy van nem is 1 olyan ember aki elméletileg tudnia kellene. Első próbálkozásra csak egyi ksquadot irányítottam, és akkor 1-2-t kilőttek azok akiket nem én irányítottam.
    Lehet, hogy láma kérdés, de mit mondhattam nekik, ami miatt nem hajlandóak kilőni ezeket? Nem adtam ki olyan parancsot, hogy ne lőjjenek, de azt kiadtam ezerszer, hogy tüzeljenek rá.

3x próbáltam eddig ezt a küldetést, de utóbbi 2-ben nem is voltak hajlandó egyet se lőni, addig próbálkoztam míg végül kirohantak a tank elé... Sry a hülye kérdésekért.

Még nagyon sok dolog van amit a játékban nem teljesen értek, remélem idővel rájövök. Elég nehezen sikerülnek a dolgok. A híd felrobbantásánál azthittem feladom a 10. próbálkozás után... :D

Nem játszottam az Operation Flashpointal, ezzel is próbálkoztam korábban de nem jutottam túl a trainingen akkor még :D