steweee#1235
aha,vmi ilyesmit már vártam tőletek. ok, más érvet úgy sem tudtok felhozni, mert nincs mire. részemről a hozzászólásokat befejeztem, legalábbis a megjelenésig.bírom az olyan fórumozási technikát hogy vagy idiótaságból, vagy direkt nem a hozzászólás tartalmára válaszolnak egyesek, aztán meg jön az hogy neked semmi sem jó, és mindent csak fikázol stb...
látom a különbséget az opf és az arma között, de ami a gyalogosvideóból egyértelmű, hogy ua hibák meg bennemaradtak a már sok hozzászólásomban taglalt módon.
amire minden hozzászólásban próbáltam utalni az az, hogy vannak a játékkal alapvető problémák, főleg irányíthatóság terén amit 2006-ra érdemes lett volna megoldani, hogy a nagyközönség számára is élvezetes legyen a játék és ne csak a fanoknak. ennek ellenére biztosan fogok játszani a játékkal és valószínűleg azért nem is lessz rossz, el lehetlesz tölteni jónéhány órát a gép előtt vele,de zavaró hgoy olyan dolgokat nem változtattak benne ami nem lenne túlságosan időigényes és játszhatóbb lenne a játék.
(újabb remek bölcs példa ala steweee: minek a kocsiba ütközésvédelem, nem kell vele karambolozni. na kb ez is ilyen hozzáállás:)