• steweee
    légyszi ollózd már be hogy hol írok negatívumot a grafikáról. a növényzet teljesen más kategória, arról is írtam miért nem jó. a bebújás miatt. egyébként semmi kivetnivaló nincs vele. az árnyék a sarok mögöt lehet jó NÉHA ha arról süt a nap, de egyébként inkább csak erőforrásigénynövelő dolog, sztem legalábbis teljesen nélkülözhető, sokkal jobban is festenek az ilyen játékok nélküle. remélem kikapcsolható lesz teljesen.

az ízlések és pofonokban igazad van, nekem jobban megfelel egy olyan irányítási rendszer, ahol néhány billentyűvel azonnal tudok reagálni a környezetemre, bármit is akarok csinálni.lehet vki a bonyolult dolgokat szereti

a bf kicsit arkádos játék, ezt nem is vitatom, az opf széria meg sokkal inkább reálisabb, de az nem azt jelenti hogy a bf rendszerét átalakítva, vagy azt követve nem lehetne jobb játékot készíteni. engem is rohadtul idegesít hogy egyesek hasalóugrás közben adnak le fejlövéseket 50-100 méteres távolságból, de ha a célzás úgy működne ahogy korábban leírtam, akkor már egészen reális lenne a dolog

utoljára hozzáteszem, nem az armat szidom a topicjában, és nem a bfet magasztalom, hanem sajnálkozok a videón látottakon hogy nem fejlődött sztem kellőképp a játék. a grafikai motort meghagyva is legalább a játékkezelés szempontjából effelé kellett volna elmozdulnia a fejlesztőknek