• steweee
    te amolyan szemellenzős ló típusú ember vagy, igaz ? ha olvastad volna a korábbi hozzászólásaimat akkor tudnád hgoy mekkora opf fan voltam. DE már 2006-van, és ehhez alkalmazkodni kellene minden fejlesztő cégnek. lehet az armed assault így is népszerű játék lesz a fanatikusai körében, de megjegyzem egy játékfejlesztő cégnek elemi érdeke hgoy a nagyközönség számára tetszetős és játszható játékot csináljon, mert annál nagyobb lesz a bevétele és a későbbi játékait is többen fogják megvásárolni az emlékezetes elődök miatt.

én személy szerint nem látom azt a fejlődést a videókból amit elvárnék tőle, ennek ellenére a tényleges konklúzióval várjuk meg a megjelenést, mert addig csak találgatás jelleggel megy a vita hogy mi és hogy is lesz benne.

eléggé ellenszenves egy hozzáállás, és a dolgok csakazértis megmagyarázása amit a billentyűkiosztásról és a játék kezeléséről írsz. igen, lehet így is játszani vele, én is játszottam pár száz játékórát, de nem kényelmes a dolog, van tőle sokkal jobb megoldás is (ala bf) vagyis az KELLENE hogy legyen a követendő irányvonal. nem azért mert az bf, hanem azért mert az jó. ilyen alapon a kocsikba még mindig nem lenne légzsák meg klíma, mert tulajdonképpen attól még ugyanolyan használhatók voltak régebben is.

a harcjárművek mozgása egyértelműen jobban ki van dolgozva a bf-ben, bár lehet ez szubjektív vélemény részemről. a gyalogosokkal sem kellene cécózni, ami a bfben van az tökéletes. egyszerű de jó. ami a látótávolságot illeti ha az akkori gépek elbírták volna a bf enginjével kétszer háromszor akkora belátható távolságot is lekezel, volt is rá csít multiban.

a növényzet a videókon ua nyomi mint volt, nem a grafikája a rossz, vagy az hogy kétdés modellek, hanem hogy úgy vannak kitalálva, hogy bárhogyan is bújsz el benne a fél teste kilóg az embernek és könnyen észrevehető. ha meg nagyon belebújsz nem látni ki. ezen is javítani kellene. mondjuk ez a bfnél is így van soxor, de az nem azt jelenti hogy soha egy játékban sem kellene jobban csinálni

hogy mégis miért várom az aa-t? mert teljesen más a fílingje mint bármelyik más játéknak. volt hogy sikoltoztam a gép előtt mikor a szovjet kommandósokat rámküldték amit korábban kipucoltam az ellenségtől és kergettek megpróbálva bekeríteni.tehát a játékélmény terén egyedülálló és nagyszerű játékról van szó, kérdés mennyire lesz nehézkes a kezelése, ami ezt elronthatja