• bepe79
    Koszi a tippet, most igy csinaltam. Leraktam az elso bombat, utana mentem jo sokat, leraktam a masodikat, megint mentem az uton, es a harmadikat is. Megint mentem kicsit, es leraktam a taposoaknat is. Visszafutottam, es megjegyeztem (direkt ugy raktam le, hogy konnyu legyen), hogy az elso bombat melyik fahoz raktam, es arra razoomoltam az M4A1-es gepfegyver optikajaval. Mikor az elso BMP elerte az elso bombat, akkor nyomtam a touch on bomb-ot, az szepen a levegobe ropult, meg ki tudja meg hany masik jarmuvel egyetemben. Ekkor visszarohantam a piros automhoz es felvettem meg M136 loszert, es kicsit kerulouton, hogy ki ne szedjenek, visszamentem az uthoz. Vartam jo sokaig, utana kezdtek csak el ott boklaszni az Uralok, probaltak kikerulni a felrobbantott BMP-t. En meg adtam az Uralnak is, meg az Ural Repairer-nek is egy kis panceloklot, el is szallt mind a ketto azon nyomban. Ekkor objective complete lett, mentettem egyet, majd vissza az extraction pointhoz. Ott jott a chopper, mar el is ertem, szallnek befele, erre valami tetu patkany kiszedett egy sima AK-47-essel 1000km-rol, ahonnan meg egy sniperek is a becsuletere valt volna...