• dronkZero
    Ezt nem írom alá, én elszórakozok szimekkel is, arcade dolgokkal is.
    Az gáz, hogy ha valami szimulátor, akkor az leginkább single, ha meg inkább multis, akkor meg elárkádositott. (FPS/tank témában)
    A single dolgokkal meg az a bajom, hogy egy bármilyen jól összeírt AI soha(legalábbis a közeljövőben) nem fog úgy viselkedni, mint egy ember. Én meg leginkább emberek ellen szeretek harcolni. Ezért elfogadom a dolgok árkádos jellegét, de ha lehetne választani, akkor inkább szimuláció.

Infiltration-t is nagyon szerettem még a CSés időszakban, de M.o.-ról kb két kezemen meg tudnám számolni, hányan játszottunk vele. Hiába jött be 1000x jobban, mint a CS, az klánosdi, meg a társaság miatt többet CSéztem.

Utána jött OFP (ami akkoriban játszhatatlan volt multiban, meg kevesen is próbálkoztak vele), maradt a CS multi. Amit a BF42 kijövetelekor rögtön abba is hagytam. Aztán maradtam is BF vonalon, mert gyakorlatilag az most az egyetlen "realisztikus" (abban az értelemben, hogy nem scifi), nyíltteres, multis FPS.

Nagyon remélem, hogy az ArmA tényleg fasza lesz multiban is...

Illetve mondtátok, hogy az OFP már kiheverte a gyerekbetegségeit, és lehet vele multizni már normálisan. A magyar szerverre fel tudok menni krekkelt cuccal, vagy be kéne szereznem az eredetit? Ha én indítaniék egy szervert, haverommal tudnánk ketten normálisan játszani tört járékokkal, mindenféle FADE sz*rság bekavarása nélkül?