Hogy én béna pöcs lennék azt inkabb hagyjuk...fingod sincs, hogy ki vagyok és hogy milyen jatekos vagyok.Maradjunk annyiban, hogy kilenc évet toltam különböző FPS-jatekokkal online és nem a szovegelo lamak koze tartoztam.
Lehet, hogy egy kisse tulzas, hogy a jatek egy vicc, de rengeteg olyan dolgot elszurtak benne , ami idegesítővé teszi a játékot.
A reakciotok alapjan, vagy tul tapasztalatlan fiatalok vagytok, vagy csak tul sok a feszültség bennetek.
Egy ember szubjektív véleményére , egy gondolkodó, értelmes ember nem így reagál.Ha mindenhol, így reagálnának egy ember más véleményére, a végén egymást ölnétek még az életben is az utcakon.
Nőjjetek fel! Ez csak egy játék, ami azert nem lett annyira sikeres, mint amennyire ti gondoljátok, mert sokmindent nem úgy készítettek el benne, mint kellett volna.
Részemről lezártam a vitát, és nagyon sajnálom, hogy még mindíg vannak olyan emberek, akik a moderatort nem fogjak tudni soha sem bekapcsolni a fejükben...és csak szórják a szitkokat,leminősítenek mindenkit látatlanba és egy épkézláb mondatuk sincs.