LCD - Plazma
  • soniq
    Sziasztok újra,

Egyszer már hozzászóltam a témához, mint az LCD és plazmák előnyeit ecsetelve. (tudjátok én árulok TV-ket) És mint írtam, hogy én is át fogok állni LCD-re, ugyanis rengeteget játszom. Megírtam azt is, hogy a mostani csúcs LCD-k már tudnak mutatni egy-két érdekességet. Megjött a Sony Bravia, amit nagyon szerettem volna kipróbálni. Ugyanis minden tesztben agyon dicsérték a V sorozatot. Mint írtam, nap, mint nap bontok ki, állítgatok új TV-ket, de még nem találtam olyat ami 100%-ig megfelelt volna. (igaz, sjna kicsit megalomán vagyok) Azt most nem ecsetelném, hogy miért. Eddig, ami legjobban tetszet az a Panasonic 42PV60 plazma, amit tegnapig örömmel használtam. Ma már a Sony KDL-40V2000 ami, melegíti a szobám. Egyszerűen csak annyit tudnék mondani róla, hogy elképesztő!!! A fekete tényleg fekete (még nem éri el a PV60-at, de már hozza az átlag plazma sötéteket) a színei fergetegesek,(plazma ilyenre nem képes) és még írhatnám…. Egy nagy baja van, rohadt drága! (én adom 650e ft, a Sony-nál 800e) Kivételesen, amit a Sony oldalon írnak az új technológiáról, (WCG-CCFL) azt tényleg hozza a készülék. Menjetek fel, www.sony.hu és olvasatok el. Nem kamú! Jöttek új LG plazmák jó áron. (42PC3R, 42PC1R, 50PX4R, stb. és persze Panasonic 42PV60) még egyszer a tel: 06706265015