LCD - Plazma
-
Nem mondtam vissza még a megrendelést. Az új LG TV-k elkezdtek szállingózni, 37LY95, 42LC55, 47LF65, 47LY95 angliában már a boltokban, németországban állítólag már piacon a 37" és 42" LY95. Holnap rákérdezek a digitalmixnél, hogy tudnak-e már valamit mondani, vagy milyen alternatívákat tudnának szállítani a héten (Samu 40M86, LG 42LY95, ACER AT4250). Őszintén szólva nagyon nem szeretnék 400e felett rákölteni, de mostmár 3 hete várok, és kezd vége lenni a türelmemnek. Az MM-ben csak nézelődni voltam, igazából nemrég volt alaplapcserém, és az új deszkán csak egy IDE csati van, így az egyik IDE-s vinyómat le kell cseréljem SATA-ra (ofc egyetlen SATA vinyó volt az MM-ben, egy 80Gbyte méretű, ami kb. 2 éve ott porosodhat, szóval kénytelen voltam bemenni a városba, hogy vehessek egy rendes SATA vinyót :((). Közben megnéztem a kiállított TV-ket és erősítőket meg hangfalakat (a pénzmag egy részét ugyanis a hangzásvilágra szeretném költeni). TV-k terén az egyetlen komolyabb újdonság a Pana 50PV70-ese volt, FullHD terén a Samu 40F71-én kívűl csak a Sony X2000 és W2000 szériája volt, amit akkor se, ha fegyverrel kényszerítenek (nem azt mondom, hogy rossz, csak azt, hogy ennyi pénzből lehet jobbat is venni, a Sony logó nekem nem ér ennyit).