LCD - Plazma
  • repvez
    #20679
    igen néztem, de nem értem , hogy a picture quality-nál majdnem csak fele pontot kap az LG , de a mixed usage-nál mégis közel azonos pontszámra jön ki, 7.8 vs 7.6, akkor ez hogy lehet, ha a képminöség nem olyan jó?
    A betekintési szögre meg több pontot kap mint a samu .Az meg megint érdekes, hogy a szin hüség , hogy lehet jobb vagy azonos, ha ennyire eltér a kép contrast és fényereje?
    ÉS sajnos soha nem találja meg a pontos tipust az ember amiket kinézett magának ilyen teszteken , az meg egyenesen a csoda számba megy ha élöben is egy helyen tudná megnézni a tipust , olyan beállitásokkal és viszonyok között ami majd otthoni felhasználásnál lesz.

    Ma is néztem euronicsben samu 55"os oled M4 sport csatorna ment rajta és csak egy elmosodott pacás képe volt, és nem mutatott semmi különbséget a mellette lévö ledessel. ami az oled technologiára jellemző elöny lenne .

    A másik ilyen ami a forditttja, mikor csak techdemokat futtatnak a tv-n és leesik az álad, hogy milyen fasza a kép és mikor hazaviszed a helyi müsor meg egy elmosodott paca lesz .

    Ezt értem az alatt, hogy nem tud objektiven donteni az ember, mert nem fekete fehér , hogy van vagy nincs egy bizonyos feature, hanem ott van mellette a "de", tudja a 4k HDR-t, de csak feldolgozni, de a megjelenités az meg se közeliti a valódit.