LCD - Plazma
-
A stream az nem egy rossz dolog..
Pláne ha zenehallgatáskor a forrás eredeti vinyl hanghordozó. Bár ezen a területen is akadnak felhasználói nézeteltérések, hiszen a stream az kizárólag digitális lehet, miközben a bakelit meg továbbra is analóg.
Ha létezne (már) időutazás, én abba a korba repülnék vissza legszívesebben, amikor a mozikban a hangosfilm hangja még gramofonról szólt :)
Egyrészről jó dolog az internet, mert lassan minden elérhető már szinte ingyen, de másrészről ha a sok digitális cucc után (gondolok itt az empéjtré minőségű sz@rokra) egyszer élőben hallgathatsz egy Madonna albumot bakelitről, állad leesik majd olyan hangok jönnek elő a hangfalakból, amit empéjtré alatt észre sem veszel...
Samu aktív 3d fullHD lcd-t vett egy egykori másik kollégám is. Szidta mint a bokrot: onnantól fogva már egyetlen régi vhs-ét sem tudta nézni, bekockázott a kép.
Én a mai napig is simán nézem őket :)
Amúgy sok régi film kizárólag csak vhs-en jelent meg. Tehát azokról a jövő és a jelen "digitális" generációja már lemarad, miközben a legújabb filmeket én is ugyanúgy megnézhetem mint ők, hála a stream-nek.
Ez az a helyzet, amikor elfér egymás mellett a régi kor és a jelen kor technológiája..