LCD - Plazma
  • ZPapp23
    Nem szeretnék beszállni a vitába, de egy kicsit Cloud védelmébe. Ha reklámoz, ő dolga, vkinek nem tetszik ez van. A másik pedig. Azért mert itt most sokaknak samsungja van, nyilván nem tetszik hogy vki azt mondja hogy jobb a sony. De csak azért mert drágább, meg itt pár hozzánemértő, aki látott már akár otthon vagy vmelyik boltba vagy 5-6 tv-t, azt csak bambult előtte és próbált vmi összehasonlitást kialakitani, meg az esetek többségében a szintén hozzánemtértő eladók hülyeségeire hallgatott, az nehogy azt hidje már, hogy ért hozzá aztán ez meg az a tv király és kész. És akkor egy hozzáértő, azt mondja hogy szte ez a jó, és akkor de hülye mert nekem samsung van és sokkal jobb. Biztos levettétek már, nekem is sonym van. Sztem ez a jobb, ennek is megvan az oka hogy számomra miért. Ennyi. És mégegyet szeretnék elmondani, megint csak olyanok által aki tényleg ért hozzá, a sony jobb, élesebb, és szinekkel telibb képet ad, mint egyes samsungok, és még sorolni lehetne. Viszont van amiben a samsung jobb vmivel, és az újak tényleg nagyon jók, tudom, mert nehéz volt választani köztük. Még annyit hogy a pc-jel támogatással nekem semmi bajom, tudja a nativot és kész, nincs miről beszélni, amellett tény hogy samuk dvi-vel vannak. Jah és mégegy. Ehhez meg én értek, higyje el az illető, Vaiok mindig is csúcskategóriás notebookok voltak, más kérdés az áruk természetesen. Köszönöm a figyelmet:)