LCD - Plazma
-
Akkor sorban:
- USB felvétel (mit tud felvenni, milyen forrásból, milyen fájlrendszerbe?)
A TV a sajád digitális (DVB-C, T, S) tuneréről tud felvenni, élő, vagy időzített műsorokat, titkosított .mts fájlokban (tehát máshol nem tudod megnézni, csak az adott tévén)
- Panoráma (ezt nem értem)
Ilyen funkció nincs a tévében, hacsak nem a panorámaképek lejátszására utal, amit egyébként tud a tévé, kinagyítva, görgethető a kép teljes képmagasággal
- X-Reality Pro (ez jó játék meg filmre is?)
Ettől (is) jobba képminőség a konkurenciához képest
- Csúcsfelbontás játék üzemmódhoz (eleve 1080p-s a játék, akkor mivan?)
Mindent tudok ezekről a tévékről, de ezt sem hallottam sehol se
- 24p true cinema (ez mi?, jó ha van?)
Ez jó ha van, de értelme csak BD filmek nézésekor van, ott se sok
- Cinemotion (erről most hallok először)
Én is.
- Egyérintéses szórakozás
- NFC
- Képernyőtükrözés
- Wifi Direct (ez a sima wifi kapcsolat nem?)
Ezek mind az NFC-ről (is) szólnak. Annyi, hogy ha veszel egy OneFlick távirányítót, akkor azon lesz NDC logó és pl ha képernyőt szeretnél tükrözni, akkor nem kell belemásznod a menükbe, csak összeérinted az arra alkalmas telefonnal, tablettel és már indul is. Vagy ha képet szeretnél átdobni a tévére akkor azt is megteheted így, bár azt egyszerűbb az android "Throw" funkcióval csinálni). A Wifi Direct ledig azt jelenti, hogy nem kell hozzá router, azaz a telefon/tablet és a tévé között direkt wifi kapcsolat van. Ez azért jó, mert egyrészt ha messze van a router akkor vacakabb lehet a kapcsolat, másrészt meg nem muszáj a tévének a neten lennie
- TV Side View (ezt sem értem mire jó)
Ez egy alkalmazés amit iOS, Android eszközökre ingyenesen letölthetsz. Van benne TV távvezérlő, Google alapú hangvezérlés, billentyűzet, egér. Nem egy csoda, de használható, ha valakinek szórakozást jelent egy okostévé
- DLNA
Hálózati megosztás. Win-es gépen film, zene, fotó mappára jobbklill. megosztás otthoni hálózattal és a tévé már látja is a mappék tartalmát. Jó routerrel, vagy kábeles kötéssel a HD filmek szaggatásmentesen mennek. Vagy az összes családi képet nézegetheted, kényelmesen.
Kb. ennyi. Ha valami nem tiszta, kérdezz bátran. :)