LCD - Plazma
-
Igen és még egy darabig lesznek is csak próbálok naprakész maradni,mert nem mindig tudom, hogy mi az ami valós érték és mia az ami paraszt vakitás.Egyenlöre nem nézek annyi TV-t, hogy belefektessek ennyi pénzt,de ha jó áron kapnék egyet akkor lehet elgondolkozom rajta,föleg ha a munkáltatóm karácsonyra utalvány formájában megdob egy kis összeggel. Bár a döntés mindig nehéz,mert miután megveszi az ember biztos jön egy jobb vagy nagyobb akció. Már most is vacilálok, hogy mivel nem 1-2 évre vesz TV-t az ember lehet érdemes egy 4K-s TV-t venni. 250k ért láttam már 40"-ost. A kérdés, hogy a 3d hiánya és a kisebb méret megér e 100k többletet a későbbiekben az időtállóságra. Vagy egy év mulva csökken e annyit az áruk, hogy a fenti samu tulajdonságokkal már 4k-s panelos TV-k lesznek. MErt mint irtam, nem vagyok vásárlási kényszerben igy tudok várni,csak fenntartom az érdeklődsem, ha tönkremenne a mostani akkor egyből tudjam ,melyiket éri megvenni a roszz helyett.
Eddig a Samuval nekem nincs bajom, a mostani és az azelötti még CRT TV-m is az volt és a PC-s alkatrészek között is sok a samu. A 3d nél meg az aktiv azért "tetszik" jobban, hogy annál sem legyen felbontás csökkenés.