LCD - Plazma
-
q13579 #1398 Én úgy vagyok vele, hogy ha a termékekből ki lehetne hozni azt a maximum teljesítményt, amit tudna produkálni, akkor egyértelmű, hogy nem haboznék és kiadnék 50 100-ezerrel is többet akár. DE. Mivel még a magyar műsorszolgáltató piac seholsem tart a tv-k megjelínítőképességéhez képest, ezért én teljesen feleslegesnek érzem megvenni a sokkal drágábbat, mert ugysem fogom kihasználni. Ha meg "gondolni kell a jővőre" is alapon akarják eladni nekem, akkor csak röhögög egy jóízűt, mivel ilyen alapon meg sem venném a tv-t. Ki tudja milyenek és mennyiért lesznek 4 5 év múlva, mire már elfogadható lenne a pminőség standard használat során is.
És egyébként a magyar mentalitást ismerve, kapunk mi digit adást, de HD-t, de lesz egy tippen milyen bitrátán...
Na mind1.
Szóval ez kb olyan, mintha lenne egy zsírúj 550-en maranellom, de kinn laknék mucsajpuszta határában, 30 km-re egy szétkátyúsodott betónúttól, de be van ígérve hogy megépítik az utat... Csak a kül, hogy a Maranellom 5 év múlva is ugyanolyan marad mint most.