LCD - Plazma
  • Alectos
    Szia!

A Toshibáról nem tudok neked mit mondani, mert annyira azért nem értek a tövökhöz. Lehet Cloud tud erről neked hitelesen nyilatkozni.

A Samsungról viszont igen. Említed, hogy pofátlanúl kedvező az ára. Így van! Mielőtt megvettem a tévét, jó alaposan körbeolvastam az internetet. Az angol weboldalakon szinte szó szerint azt írták amit te, hogy kategóriájában kiváló tévé és hogy a minőségéhez és tudásához képest nevetségesen alacsony az ára. Tudtommal iszonyú sokat vesznek ebből a szériából, valószínűleg nem véletlenül. Én a műszaki depoban akartam megveni, de az orrom előtt fogyott ki a készlet, másnap már le is vették a listáról. Vannak helyek, ahol egyik napról a másikra 100 rugóval felvitték az árát. Szóval lehet, hogy lépni kell időben.

Nekem nagyon fontos szempont volt, hogy van Xbox360-unk és mint kiderült, az ebben a típusu tévében lévő LCD panelt használták az xbox360 fejlesztői tesztelésre. Mondhatnám az xbox360 ehez a típushoz van optimalizálva. Ez magával vonja azt, hogy a DVD filmekkel sem lehet gond, főképp hogy azt is az xboxról nézzük.

Rákötöttem a notebook-omat, tűéles kép a panel teljes felületén, az lecd megvilágítása teljesen egyenletes. Szebb a képe, mint a notebookom képernyőjének, pedig az elég jó minőségű.

A 72 és 74 típus között csak a digitális tuner a különbség a 74 javára, mégis olcsóbb. Hogy miért ne kérdezd, de volt már olyan, hogy kereskedelembe küldtek valamiből egy egész szériát, rossz árazással. Bár szerintem most nem ez a helyzet.

A PIP viszont sajnos egy tuneres, így ne számíts rá, hogy egyszerre tudod nézni a Mónika-Showt és a Balázs-Showt, bár gondolom nem is vágysz erre. :o)

A távirányítóval nem vagyok megelégedve. Iszonyú szarúl, lassan reagál a nyomkodásra, logikátlan a gombtípusok elhelyezése, stb. A teletext kikapcsolására csak a kézikönyvből jöttem rá, iszonyú hülye helyen, egy teljesen más funkcióra való gombbal lehet kikapcsolni, ilyen marhaságot még nem is láttam. Behéz megtalálni, nem esik kézre.

Nagyjából ennyi, remélem hasznos információkat kaptál és sok sikert a vásárláshoz. Nehogy úgy járj, mint tegnap a Barátok köztben a csávó.
    :o))