LCD - Plazma
-
Ha merted volna vállani a mocskos szavakkal leírható amúgy is mocskos véleményed, akkor itt faszpatkányoztál volna le, DE te inkább privátban mondtad meg az őszintét, úgy látszik ott könnyebben megy neked, nem látja senki, csak én, te meg mosod kezeidet. :D
Jelzem máskor is kopiztam és fogok is bekopizni privátokat oda és akkor amikor akarok, mert nem tartom korrekt embernek azt, aki mások háta mögött nagyfiú és csak titokban szeret szemétkedni. Ha te ezt korrektnek tartod, az a te magánproblémád, ezzel nem fogsz bevágódni nálam (se). Jelesül az ilyen megnyilvánulásokat, mint amit te is tettél olybá veszem, mint egy névtelen telefonáló perverz aberrációit, amit "csak" nekem szán. ÉN szívesen felveszem magnóra, ha úgy adódik és szívesen megmutatom bárkinek. AZ nem személyes dolog. AKi annak érzi, az beteg ember (vagy valami más faj).
Téged sem az első privid után kopiztalak be, hanem mikor eltörött a mécses odaát! Szal. egy szavad sem lehet, mindaddig maradhat privát keretek között a beszélgetésünk, amíg nem érzem úgy, hogy átlépsz valamiféle morális/erkölcsi határt. Kíváncsi lennék amúgy élőben hány embernek mondtál szemtől-szemben ilyesmit (mégha most szeretnéd is róla elterelni a szót)?! Mindig is kíváncsi voltam mi motiválja az ilyen "embereket" ilyenkor...