1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap

A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *

M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye

M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma

---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

• Hmuda
    Hűakutyamindenit! Megvolt a legdurvább csatám az eddigi M&B-s pályafutásom alatt.

Beállok az egyik Keghrit (vagy mi) vár alá és megkezdem az ostromot. Megtárgyaljuk őlordságával, hogy nem lesz megadás, szólok az ügyeletes tisztnek, hogy kezdjünk el építeni egy ostromtornyot.

Várunk, de félúton befut az erősítés és hát őket is le kell verni ugyebár. De most jött a meglepetés: akkora köd volt, hogy (nem túlzok) 10 méterre is alig láttam el! Ráadásul már erősen szürkület volt, ami még rádobott egy lapáttal. Mivel az ellenfél vezérének elég durva Tactics skillje lehetett, a kezdőcsapatom töredéke volt az ellenségének. Ráadásul mind egy szálig lovas ellenfelek. Olyan brutálisan durva hajkurászás folyt a tejködben, hogy ihaj. 15 méter környékén már lehetett sejteni, hogy van-e ott valami vagy sem. Odarohanok és most vagy egy ellenség (ekkor megkezdődik a lóról-kardozás), vagy egy kődarab van ott.

Az ellenséges főnökkel minimum 5 percig fogócskáztunk, többször is elveszítve egymást szem elől, míg végül kivertem alóla a lovát (páncélozott dög volt, nem volt egyszerű) és végre kardélre hánytam.

Minimum 15 percig tartott, ami nálam rekord. Rengeteg emberem odaveszett, mert az ellenség baromi gyors volt, amivel a nehézlovasságom nehezen vette fel a harcot. De akkoris irtó durva volt olyan csatatéren harcolni, ahhol az orrod hegyéig se láttál.