1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap


A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *


M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye


M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma



---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

  • SaGa Jr
    #12020
    Elhalálozni a játékos karaktere nem tud ebben a játékban. Halhatatlan, ahogy a felvehető companion-ok is azok. Leütik és fogoly lesz de ez minden. Ez része a játéknak.

    Ha ezt el akarja kerülni, akkor célirányosan válassza a felkínált lehetőségek közül a neki szimpatikusakat. Érdemes a gyorsaságra, lovaglásra tenni pontokat, meg a távolsági harcra, mert ezzel a kezdeti kóbor banditák igen jól kordában tarthatóak és elkerülhetőek, később meg csak még jobb lesz ezen dolgok használata. Ha nem használtok modokat, akkor amúgy sem kell aggódni, harmat gyengék a Native-ban az ellenfelek és így kis gyakorlással kiismerhetőek és tömegével darabolhatóak.

    Kezdetnek irány a legközelebbi Training Field (lényegében egy ilyen mellett vagy közelében kezd a játékos). Ott addig csinálni újra és újra a tréninget, míg szép sorban az összes ellenfelet le nem veri a játékos. Minden kategóriában mind a hármat. Ezzel 2-3 szintet lépni is lehet, azaz máris nem annyira csíra lesz indulásnál.

    Nem szabad csapatokat felvenni és képezni a játék elején. A neked szimpatikus (és egymással sem veszekedő) companionokat kell szépen maximális számban beszervezni, felszerelni és amikor már van egy 8-9 fős csapat (a karaktert is beleértve akit irányítasz), na akkor lehet majd rámenni a kisebb-nagyobb ellenséges csoportok megrugdalásába. Amíg viszont a karaktered el nem éri a legalább 15-20-as szintet, addig hanyagolni kell bármely katona felvételét és képzését. Majd ezután, kellően magas training meleltt nagyon hamar kiképezhetőek a legjobbak is.

    Ha meg pénz kell, akkor looting skill-t kell feltolni és kereskedni. Olcsón venni cuccokat és eladni drágán. Plusz benevezni a sima ütök vágok típusú városi tornákra (nem a nagyokra, csak a sima, folyamatosan hullámokban érkező ellenfelek leveréséből állóra ami mindig elérhető) és a lehető legtovább talpon maradni. Ez ugyanis pénzt hoz a konyhára amellett, hogy javítja a harci képességeket is.

    Induláshoz ennyi elég, a többi majd kialakul játék közben.