1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap


A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *


M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye


M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma



---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

  • SaGa Jr
    #12002
    Csak egy ilyen eset van és csak akkor kapod meg ideiglenesen, ha jó időben vagy megfelelő helyen.
    Azaz mikor a pályára kerül Wolfbode, akit le kellene vadásznod vele (a hely meg a Ravenstern birodalom uralta területek környéke). Ha ez megtörtént (akár a te sereged nyomja le, akár másé), akkor az íj elvételre kerül tőled.
    A modban javították azt a hibát, ami által meg lehetett tartani ha másnak adtad, így már ez a kiskapu nincs benne. Amennyiben azonban egyedül, saját sereggel vadásztad le és nem elengeded hanem valóban megölöd, akkor megtarthatod az íjat (nem ér annyit az egész, a quals gem sokkal hasznosabb és akkor később megint visszatérhet mocsoksága, hogy újra lenyomd és megszerezd amit megszerezhetsz tőle).

    Nem árt tudni, hogy ez a "legrosszabb" rune bow a 3 tuningolt közül. A ruby egyetlen előnye, hogy nagyot sebez. Cserébe nagyon pontatlan és piszok lassú (mind a kezelése, mind a lövedék sebessége, azaz ritkábban fog találni és a ksiebb sebességű lövedék miatt kevésbé emelkedik a sebzése).
    Az emerald változat lényegesen jobb, mert bár kisebb a kiírt sebzése, de gyorsabb, pontosabb és a lövedék is messzebb meg gyorsabban szál (ez utóbbi jobbá is teszi kicsit tényleges sebzésben mint a ruby változatot).
    A Sapphire variáns meg mocskosul gyors, alacsony alap sebzésű (így is túltesz minden más kommersz, tömegesen használt íjon, ide értve a noldort is), nagyon messzire és nagyon pontosan lő, félelmetes lövedék sebességgel. Tényleges sebzésben a ruby-hoz mérten a különbség 1-2 pont lesz csupán.

    Ez amúgy az összes rune fegyverre igaz amint a strange rune fegyverekből tudsz felfejleszteni. A Ruby extrém sebzést (ez igazából csak közelharci fegyverekre igaz), de csökkentett sebességet biztosít. Az emerald az átlagos, mindenben jó de semmiben nem a legjobb, a sapphire változat meg a villámgyors, de kisebb sebzésű a három közül (az alapul szolgáló rune fegyvernél azért magasabb a sebzése és már az sem gyenge).

    A játékban egyébként a legjobb fegyver az íj. A íjász, pláne lovas íjász, karakterrel a lehető legkönnyebb a játék. A fejlesztése ugyan igen hosszútávú kitűzés, de nagyon megéri. A legtöbb kill-t ő tudja prezentálni és a leghatékonyabban is ez a típusú karakter tudja támogatni seregét a harcban, mobil csaliként szolgálva jobb helyzetbe hozva a saját erőit.