1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap


A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *


M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye


M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma



---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

  • SaGa Jr
    #11981
    És le is hagyja őket még egy sima gyalogos paraszt vagy tehéncsorda is, annyira lassúak a jócskán felduzzadt létszám miatt. :)

    Én speciel szerettem a hasonlóan nagy hordákat saját elit branccsal egyedül bezúzni, manuálisan feltolt csata létszámmal (200-as limitet lazán kezelte az öreg e8400-as procim), ami jóval meghaladja a játékon belül beállítható értéket. Amikorra ekkorára bővül a létszám, addigra az eredeti alapot jelentő sereg egységei elhanyagolható mennyiségben lesznek csak jelen a többiekhez képest, köszönhetően főleg a kiszabadított foglyoknak (nagyon gyakran parasztok).

    No persze a siker érdekében meg kellett emelni az erősítés limitekkel (tehát a szokásos 3-4 helyett résztvevő oldalanként 8-10 reinforcement wave-vel), mint alapból azt a játék engedi.
    Így ugyan benne volt, hogy teszemazt 10-en álltunk fel 120 ellenféllel szemben (van az a túlerő aminél a magas skill-ek sem segítenek már), de amint 2 emberem leesett már jött is az újabb erősítésem és így szép lassan elkoptattuk a sztyeppe urait. :)

    A játék saját korlátozott létszámaival és kis mennyiségű erősítési hullámaival sajnos nagyon sok fordulós meccs lenne ezt levezetni aminek hátránya ugye, hogy mindig csak az utolsó teljes fordulóból generálódik a loot, addigra meg már csak a hulladék marad, akiktől még magas loot érték mellett sem lehet jó cuccokat szerválni. Plusz ha volt esetleg elfogható nevesített vezér akit lecsapott első körben a játékos, akkor azt nem fogja tudni elfogni, mert a későbbi csörtékben már nem vesz részt. Ez egy noldor vezér vagy király megfogásakor, netán neves rabló hordák vezéreinek elfogásánál nagyon nem mindegy, mert így az ember qualis gem-et bukik vagy épp spéci fegyvert amit kizsarolhatna belőlük.

    Mondjuk a legnagyobb eddigi sereg amikkel találkoztam az nem jatuk-ból állt (bár a 3000-es létszámot ők meglepően hamar összehozták), hanem a three sisters, meg a snake cult tudott igazán meredek létszámokat produkálni. Ja meg a helyi Dózsa féle parasztfelkelés. 5000+-os sereg, benne 30 hero adventurer-el, néhány rogue squire-rel és a többi majdnem mind paraszt, azt ez a brancs úgy rágta át agát az egyesített hadakon és fogta el a vezéreket, hogy csak na; azt végül jöttek a csajok és elkalapálták őket, irgalmatlan nagy haderőre téve szert, amitől lényegében mozdulni nem bírtak már).