1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap


A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *


M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye


M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma



---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

  • SaGa Jr
    #11949
    atibacsi1977:
    Kettővel a hozzászólásod alatt találsz egy linket a wiki oldalra. Ott mindent megtalálsz amire kíváncsi vagy (de ide is beteszem a linket).

    Néhány mondatban nem lehet felsorolni mi mindenben tér el (1-2 oldalban is nehéz lenne, tudom, pár éve készítettem egy több oldalas ismertetőt és azóta számtalan új funkcióval bővült a mod), van kibővítve a Native-hoz képest a Pendor mod.

    Egyszerűen túl sok mindenben eltér a nagyon butácska Native-tól, kezdve már a térképpel és folytatva a companion-okkal, építési lehetőségekkel, új frakciókkal, lovagrendekkel, felszerelésekkel és számtalan független frakcióval akik folyton borsot akarnak törni az ember orra alá.
    PoP wiki


    Although:
    A matek nem mindig fog működni a modban, olykor igen váratlan helyzetek is előfordulhatnak majd.
    Amíg tiszták maradnak kutyulások nélkül a frakciók, addig igaz lesz a dolog, de ez nem sokáig lesz így. Mindenki elkezdi begyűjteni a maga zsoldosait, kiszabadítani és továbbképezni az embereit és onnantól már borul a matek és elő kell időnként majd kapni a formációk használatát a modban, mert máskülönben átmehet az ember tápos seregén is az úthenger. Egyes egységek meg a megszokottól eltérően is viselkedhetnek harc közben, attól függően, hogy az igen nagy választékkal rendelkező felszerelés listájukról éppen mit osztott ki nekik a program. Nehézlovasság persze mindig aratni fog ott, ahol van helye harcolni, ámbátor több alternatíva is van a megfékezésükre akkor is, ha nem lovasságra épít a játékos serege (egy zárt vonal alakzatba felállított számszeríjász vagy Noldor talpas csapat olyan vérengzést tud végbevinni köztük mielőtt elérnék a gyalogokat, hogy azt nézni is fájdalmas).

    Persze saját lovagrendet alapítva, felszerelve és kiképezve őket, majd felhalmozva belőlük kellő embermennyiséget... na az úgyis megfoghatatlan lesz bizonyos létszám alatti ellenséges seregeknek. Főleg ha a vezetőjük (a játékos alakította karakter) és annak társai szintén okosan vannak fejlesztve és felcuccolva.
    Az ilyen haderővel akár 10-20-szoros túlerőben lévő elit fosztogató/expedíciós minor faction seregeknek (például démonok, hullák, idegenlégiósok, kultisták, Jatuk és a többiek) is neki lehet ugrani úgy, hogy a győzelem borítékolható (a veszteség persze már más lapra tartozik, de egy jó surgery értékkel rendelkező társ sokat lendíthet az életben maradásukon, főleg ha a játékos karakterének is kellően magas a skill-je a bónusz érték miatt).
    Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2016.01.27. 16:31:35