1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap


A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *


M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye


M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma



---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

  • SaGa
    #11935
    Egy város egy cég, többet nem tudsz nyitni. A cég inventoryjába a szükséges alapanyagokat tudod bepakolni, illetve ha beállítod, hogy ne adja el helyben (olcsón, merthogy folyamatosan termel) a készterméket, akkor onnan tudod kiszedni. Ha sokat akarsz keresni egy céhhel, akkor megnézed, hogy hol adják olcsón a hozzá való alapanyagokat, megveszed, odaviszed. Érdemes falvakban is nézelődni, mert a bőr, gabona, szőlő, len, azaz a helyben megtermelhető nyersanyag ott néha olcsóbb, mint a városokban. A készterméket meg kiszeded és elviszed oda, ahol a legdrágábban tudod eladni. Minden városnak megvannak az olcsó alapanyagai és a drágán vett késztermékei, bár ha feltöltöd a helyi boltost, akkor várnod kell egy kicsit, hogy ismét felmenjenek az árak.
    A feltöltést és az eladást időközönként meg kell ismételni. Pár hét alatt megtudod, hogy hetenként hány alapanyagot kell leszállítanod és mennyi készterméket kapsz ebből. Ha így csinálod, az elszámolásnál nem fog megjelenni a céhhaszna, mert nem lesz neki, hisz nem ő veszi az alapanyagot és adja el a készterméket, hanem te, viszont a pénzed sokkal gyorsabban gyarapszik. Sajna olyan kereskedő karavánt, amit hozzárendelhetnél egy céhhez, hogy lássa el áruval és a késztermékét terítse, nem lehet létrehozni, neked kell ezzel foglalkoznod, ha nagy bevételt akarsz...

    A városokhoz mindig tartozik falu is, azt is fejleszd föl, építs megfelelő épületeket, amiktől nő az adóbevétel és az elégedettség. A városban is építhetsz ezt-azt (bár lehet, hogy ez csak modokkal megy).
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2015.06.18. 08:20:08