Hivatalos honlap
A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.
* M&B Native Angol FAQ *
* Warband Angol FAQ *
* Mount&Blade Wiki *
* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *
M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye
M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma
---> * Mount&Blade Magyarország * <---
WARBAND Gépigény
-
Jó kérdés... én nem nagyon szoktam használni őket. Ha kell valami azt megkeresem magam, na meg többnyire wikia-ról szoktam infókat nézni, ami pont nincs benne link-seregben :)
De aki új, annak esetleg hasznosak lehetnek... bár tapasztalat alapján mindenki úgyis előbb kérdez, mint hogy faq-t olvas :D
Hivatalos honlap szerintem mindenképp elfér, repository is, strategywiki oldal is egész jó, bár nem tudom mennyire up to date (ha jól látom ott warband latest version még csak 1.151). Magyarosítás nem tudom hogy mennyire működik jól/rosszul, nem próbáltam, de rémlik az itteni topiclakók nem kedvelik túlzottan, mindenkit tűzzel-vassal óvnak tőle :)
Azt a native angol faq-t nem olvasgattam még, de ezt a gamefaqs oldalt ismerem, ami oda felkerül az általában jó minőségű.
Somesz féle fórum is maradhat szerintem, régebben rendszeresen írogattam oda. Egész jó a közösség, és előfordulhat, hogy itt nem tudunk válaszolni valamire, de ott esetleg tudják a megoldást, na meg vannak ott egyéb témák is, amivel itt még nem találkoztam (fan-fiction pl).
A letöltések meg a warband faq mind taleworlds-ös oldal, az úgy talán egy kicsit redundáns... hivatalos honlap mellé esetleg oda lehetne írni, hogy letöltések, faq-k, egyebek, és akkor akinek van egy kis sütnivalója, az már tudja, hogy hol keresse őket.
Érdekes, hogy taleworlds-ön nem találtam meg a gépigényt, pedig az ilyesmi általában szerepelni szokott a hivatalos oldalakon. Ellenben strategywiki-n fent van, bár ez nem jelenti azt, hogy az ember egyből ott fogja keresni, szóval talán mégis elfér itt is.
Hát ez az én véleményem, röviden még egyszer: az alján az öt tw-s linket összefoglalnám pár szóban, hogy ezek megtalálhatók a hivatalos honlapon, a többi nagyjából maradhatna, és esetleg a wikia link még szerepelhetne ott +1 hasznos helyként.