1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap

A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *

M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye

M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma

---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

• pergus
    A noldor várost csak akkor éred el, ha jó viszonyba vagy velük ( azt hiszem +20, és akkor kapsz a lariai kocsmában egy küldetést,hogy győzz le egy jatu sereget, és ezután juthatsz el a noldor várba.( A hegyi tó partján van Laria mögött az erdőban, de addig nem látod még a küldit meg nem csinálod.)
    A viszonyt ugy lehet velük növelni, hogy segítesz nekik a jatuk ellen. Követed őket( ha még negatívba vagy üldözni fognak, és a jatukhoz vezeted őket, aztán beszálsz az oldalukon.) Támadni nem érdemes ezért őket, elég erősek és hasznod siincs belőle.
    Ha eléggé szétvered az ellenséget békét fognak kérni, tehát a békéhez vezető út egy jó győzelem v várfoglalás. Nekem még sose adtak békét, mikor én kértem.
    Lovagrendet gemmel tudsz alapítani saját váradban v városodban. Csak elég sokáig tart felfegyverezni őket, mert csupaszon érkeznek:) Ha gyorsan kell használható lovag akkor -pendor vonalon- vannak jó lovagrendek jó fegyverekkel, és erősek is.