1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap

A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *

M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye

M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma

---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

• SaGa Jr
    A csak gyalogos koncepciót én is kipróbáltam és ha kezdetben a szoktalan játékmód miatt nehezen is, de végül csak működött.
    Ekkor a rambovics karaktereknek (akiket csak harcra szántam) a szokásos tréning meg harci ismeretek mellett a gyógyászatot nyomattam (mindenkinek más elemét) vagy ha jó volt a karizmája akkor a persuasion-t (azt lett belőle követnek való akit lehet küldözgetni másokhoz). Így mindig akadt aki jól összefércelte a bandát ha az én karakteremet lecsapták.

Fegyverzetben az 1 pajzs, 1 balta (mert bontja a pajzsokat), 1 zúzófegyver (kellenek a foglyok és meglepően jól amortizálja a nehézvértes arcokat is) meg egy csomag hajító eszköz lett a fő csapásirány az élharcosoknak természetesen plate armor-ba dugva őket, míg a támogatók számszeríjat vagy íjat kaptak, pajzsot meg egy közelharci fegyvert a nyílvesszőik mellé és köztük küzdött a gyalogos íjász karakterem is.
    Harcba általában vittem pár tucat lovast is (native-ban ez természetesen swadian knight volt) mint elterelés és áldozati bárány, de alapvetően a hadaim 2/3-a távharcász volt míg a maradék az talpas.