Hivatalos honlap
A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.
* M&B Native Angol FAQ *
* Warband Angol FAQ *
* Mount&Blade Wiki *
* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *
M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye
M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma
---> * Mount&Blade Magyarország * <---
WARBAND Gépigény
-
uwu420 #11328 A legújabb játékom a Prophesy of Pendor moddal elég előrehaladott állapotba került, és ismét fény derült pár hasznos infóra is tapasztalat alapján.
A játékmenetről pár szó:
A rendkívül jól sikerült kezdés után kissé elpártolt tőlem a szerencse. Nem történt különösebb tragédia, de a mai napig nem találtam 11-nél nagyobb armor ratingű kesztyűt, és az események is túl gyorsan pörögtek. Folyton hadat üzent az összes nép, sokszor egyszere kettővel kellett háborúzni, volt olyan is hogy rövid időre 3-al. Ebbe az a szörnyű hogy nem tudtam Noldor lovagi tornára járni, és kénytelen voltam kiírtan szinte az egész világot mielőtt rendesen kifejlődhettem volna. A 400-adik napra már csak a Ravenstern királyság maradt 2 várossal. Viszont a Heretic faction él és virul, viszont nem spawnol seregük. Egyébként nem valami nagy művészet 2 lovagrenddel harcolni. Ebony Gauntleteket raktam a sereg elejére ha ostromolno kellett, és Eventide lovagokat raktam az első sorba mikor nyíltteres csata volt. Csak a 320ezres fejlesztés lett rájuk megvéve, de így is a charge parancson kívül nincs másra szükség a csatákban, iszonyat kemények. most a 600-adik nap felé közelítek és megszereztem a Dusfall bow-t.
És a hasznos infók:
Ha valaki Noldor lordot akar elfogni negatív viszonyt kell hozzá elérni a Noldorokkal. A Noldor város főtermében álló legelső fazont sokmindenről meg lehet kérdezni, a második opciót vélasztva pedig egyet csökken a viszony. Ha folyton ezt választjuk, akármilyen magasról le lehet klikkelgetni egyesével amíg negatív nem lesz. Viszont ha ezután kilépünk trónteremből eltűnik a Noldorok városa, viszont elfoghatóvá válik a kiszemelt vezér. Az én Esetemben Ealdarian volt az akitől nem túlzás hogy a legjobb íjat lehet megszerezni ha a csata után szabadon engedjük. Az elfogott Noldorokat egyesével szabadon engedve visszanövelhető a viszony, +30-as viszonynál már ismét láthatóvá válik a Noldorok városa, én 99-ig növeltem mert a szabadonengedésért honor is jár.