1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap

A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *

M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye

M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma

---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

• uwu420
    Úgy tűnik engem már csak a M&B 2 fog leszoktatni arról hogy folyton ezzel játsszak.

Megint kezdtem egy új játékot a Pendorral. Egész más így játszani, hogy kiemelten figyelek rá, hogy a Prisoner management skill minél magasabb legyen, eddig egyetlen vezér se menekült el, pedig még csak 8-as. (alapból 4-el indultam)
    Meg egyébként ez egy nagyon szerencsés kezdés lett, el is raktam a mentést későbbre, hogy ne kelljen az elejével vesződni legközelebb.

A karakterkészítésnél minden pontot erőre raktam, meg az első szintlépés után még egyet, így 2-es szinten 12 volt a strenght. Azóta csak intelligenciára pakoltam. Egyébként nehéz így kezdeni, sokat arénáztam hogy harcképes legyek, és így is nehezen boldogultam mivel 4-es harci skillekkel nemigazán lehet jó fegyvereket kézbe venni. De a szerencse mellém állt, Zulkair spawnolt le elsőnek, vagy 60 nap után már csak 90-en voltak, így le tudtam győzni, bár még így is nehéz volt, mert nem használtam fel a training field-es bónuszt. Ezután jött Bruhaha, akit alapból könnyű legyőzni. Innentől kezdve könnyebb lett az élet, mert a Rene-ben található gemmel együtt, meglett a 3 elixírre való, és kézbe tudtam venni a Noldor íjat. A szerencse ezután se pártolt el tőlem, sorra spawnoltak le a kisebb adventurer csaparok amiket max 3 támadásból le tudtam verni. Még Wolfbode is meglett egy kis segítséggel. De ez még semmi, a népek össze-vissza verték egymást, egyszer csak azt láttam hogy Valonbray-t 60-an védik, így gyorsan bevettem, és sikerült kibékülni pár napon belül, az ostromon kívül egyetlen összecsapásra sem került sor. Na de ez még mindíg semmi. Viszonylag későn, a 200. nap előtt sikerült zöld ágra vergődni a Noldorokkal, az első turnamenten gemet kaptam. Így most itt állok 30-as strenght-el, rajtam a Noldor Runed armor ás még van egy gem a zsebemben.
    A három falut odaadtam Alistar, Buodice, Fredrick hősökből képzett lordoknak, most őket tuningolom. Azt hiszem ennél jobb kezdésről álmodni se lehet.