Hivatalos honlap
A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.
* M&B Native Angol FAQ *
* Warband Angol FAQ *
* Mount&Blade Wiki *
* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *
M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye
M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma
---> * Mount&Blade Magyarország * <---
WARBAND Gépigény
-
uwu420 #11301 Hát megnéztem. Eredmény az nincs, mert ha visszavonulok abból az ostromból elveszik a seregem, és még pár hős is otthagy, annyi katonám meg nincs hogy bevegyem a várart, majd ha vége a játéknak kipróbálom.
A másik dolog meg a prisoner managementtel kapcsolatban meg voltam győződve róla hogy tévedsz, majdnem megállt bennem az ütő mikor megláttam hogy igaz.
Én eddig folyton csak 5-ig raktam a PM skillt, most is mindenféle haszontalan hülyeségre pakoltam mert nem tudtam hogy az olyan fontos.
A character export-importtal ki is javítottam. Levettem a trading-ről meg a spottingról a feleslegesen rápakolt pontokat és áttettem a PM skillre.
Ezentúl elsődleges lesz a fejlődésnél hogy azt is húzzam.
Igazábol annyira nem hiányzott, azért az 5 se annyira kevés hogy végzetes hibának minősüljön, de tény hogy pár gemről le lehet csúszni enélkül, és a lordok is lassabban gyűlnek. Szóval sokkal fontosabb mint eddig gondoltam.
Egyébként a karakterimporttal bebuktam a 826-os archery skillemet. 700 a amximum amit a játék kezelni tud, csak a gemekkel lehet olyan extrém értékre tornászni, de egyébként tök felesleges. a 700-al is ugyanolyan jól lövök szerintem.