1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap

A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *

M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye

M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma

---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

• SaGa Jr
    Uwu420:
    Megkaptam a fájlokat, azonban lenne egy kérdésem. Te pontosan melyik változattal játszottál?

Feldobtam a 3.51-et (frissen letöltve, na az sem volt egyszerű játék) az 1.153-as Warband alá és annál azt írta, hogy nem kompatibilis a mentés (verzióval volt gondja) így betölteni sem tudtam. Lekaptam a DLC-t hátha azzal megy de annál is ugyanaz a szituáció.

Nem változtattál semmin (plusz dolgok hozzáadása vagy bármi egyéb mod ami valamit az alap könyvtárba is bedob azt emiatt okoz gebaszt a mentésnél)?

Futok még pár kört azt érdeklődöm mit lehet ilyenkor tenni és amint sikerül valahogy betöltenem a mentéseidet azonnal nekiesek a tesztelésnek.

Ugyanakkor lehet, hogy megtaláltam a noldor lordos problémára a megoldást (legalábbis ha semlegesnél jobb a viszonyod velük akkor sejtem mi a probléma).
    Amennyiben be van pipálva a troop editorban az adott karakternél az unmovable opció (ez a 3.5 előtt nem volt alkalmazva semelyik karakternél, a 3.5-ben és a 3.51-ben viszont sok NPC megkapta), akkor amennyiben a csata kezdetén haverok voltatok vagy semlegesek (noldor lordok esetében ez alatt noldor frakció iránti viszony a mérvadó), úgy nem tudod fogságba ejteni (ahhoz ellenséges viszony kell). Ha ez nincs kipipálva akkor fogságba ejthető akármilyen viszony mellett is. Királysági nemesek/lordok esetében nincs pipa, zsoldos vezérek többségénél és a noldor lordoknál viszont már van.