1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap

A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *

M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye

M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma

---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

• SaGa Jr
    El lehet őket fogni. Többször is megoldottam már, de a dolog trükkje hogy csak akkor fog sikerülni, ha egyáltalán nem sérült mikor nekimész (legalábbis én még csak ilyen helyzetben jártam sikerrel). Egy kis csavar azért van a modban, mert az ő elfogási esélyük alapból kisebb (pontosabban nagyobb a meglógási esélyük a harcból), szóval a tuti sikerhez kelleni fog a 10-es prisoner management (ez igen masszívan befolyásolja a sikeres fogolyestést neves delikvensek terén).

A fegyver szerzés meg úgy megy hogy vagy azt kéred az elengedésért cserébe vagy gem-et (szóval úgy mint egy elfogott királynál akinek a birodalma erősen hanyatlik), tehát már nem lootban van (akkor sem ha netán beállítod neki az always loot opciót!).

Azt még meg tudod tenni, hogy csinálsz egy ellenőrzést az illető karakterisztikáin egy troop editor segedelmével, hogy minek minősül. Ha a hero opció aktív (vagy például az unkillable), akkor elfogható, ha ez hiányzik akkor úgy jár mint a démon sereg fővezére vagy épp a három grácia, szóval ha lecsapod meghal, kivéve ha ezt blunt fegyverrel teszed (bár a démonvezér ekkor is kipurcan mert ez a sajátossága).

Ezt érdemes csekkolni, mert valamelyik korábbi verziónál futottam bele a problémába, hogy valamiért hiányosan települt fel a letöltött mod azt nem volt meg ez a képessége a delikvensnek, csak miután újra letöltöttem és telepítettem akkor kapta meg.