Hivatalos honlap
A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.
* M&B Native Angol FAQ *
* Warband Angol FAQ *
* Mount&Blade Wiki *
* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *
M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye
M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma
---> * Mount&Blade Magyarország * <---
WARBAND Gépigény
-
davidbog #11238 A right to rule most 60, mert elküldtem az összes hőst. De a váram szerintem terjeszkedési vonalon van, Muqaddas Pani a vár neve. Van az inventoryban ostrom számszeríj, de a hősöm nem íjász.
Jobb ötletem nincs, mint hogy megvárok még egy háborút és akkor támadok be egy frakciót. Addig megpróbálom javítani a viszonyom a lovagrendekkel és csinálok lordot az egyik hősből.
Akkor megtaláltam hol lehet nemeseket felbérelni. De én nem kaptam egyet se és nem is vont le pénzt. Egy jelentésnél írja hogy 9 pendor nemesem van. Aztán bemegyek a war roomba és mondja, hogy 500 denar darabja, tovább képezve nagyon jó védelmezői lesznek a birodalomnak és valami training ground kell. Meg győződjek meg arról hogy van-e hely a csapatomba. Aztán nem történik semmi.
A nemesekből úgy lehet lovagrend tagokat képezni, mint ahogy a például a northern rogue squireből adventurert vagy northern rogue knightot? Szóval pénzért manuálisan?
Ha egy frakció megsemmisül a lordjaival mi történik? Beállnak más királysághoz?