1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap

A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *

M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye

M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma

---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

• davidbog
    Sziasztok.

Ismét nekiálltam a Pendorral játszani. Nem siettem el a dolgokat a 360. nap környékén tartok. Sikerült megalapítani a saját királyságomat. Az időzítéssel szerencsém volt a D'Shar fejedelemség hanyatlóban van és az egyik várukat sikerült megszereznem. De csak ennyi és itt megint elakadtam. Ráadásul feleségem sincs mert még megszöktetni se tudtam egyiket se.
    D'Sharnak már csak egy városa van Torbah, azt a 260 fős seregemmel nem tudom bevenni. De az Empirenek sikerülni fog mert velük is háborúban áll D'Shar. Ha D'Shar frakció megsemmisül (amire jó esély van) nem tudok mit csinálni. A másik 4 frakció sokkal erősebb. Egyenlőre nem támadtak meg, de ha hadat üzennek egy hadjárattal biztosan elsöprik a váram helyőrségét a seregemmel együtt. Emiatt nem merek más királyságot megtámadni és gyengébb városokat/várakat megtámadni. Próbáltam d'shar nemeseket átcsábítani de egyik se állt át és egyikkel se volt olyan magas a viszonyom, hogy foglyulejtésük után vazallussá tudtam volna tenni őket. Az egyik társamból tudnék nemest csinálni, de még mindegyikre szükségem van. Vagy a pontjaik miatt vagy mert jó harcosok és kedvelem őket. Mondjuk egy régi társamat újra felbérelhetném a fogadóban és belőle csinálhatnék nemest. Akkor plusz egy sereg van az oldalamon. Frederickből csináltam nemest de kezdetben csak 70 fős serege volt. Lehet pár hét múlva neki is nagy 150-200 fős serege lenne, de ezután nem folytattam, annyira hogy el se mentettem. Kiből érdemes hadvezért csinálni, melyik kezd eleve sok katonával?
    Aztán még van négy darab qualisi gemem. Az is megfordult a fejemben, hogy azokkal felbérlek noldor íjászokat Electraiból és azokkal talán sikerül megvédenem a váramat. De gyanítom, azzal a +60-70 noldor íjásszal se lenne túl sok esélyem a több mint 2000 katona ellen. Ilyen helyzetben mit érdemes csinálni, mit javasoltok?

Aztán vannak olyan dolgok amiket nem értek. Nem tudok létrehozni Knight of the Dawn rendházat. Nálam van Roland, van gem és pénz is és persze a pendor hagyományt választottam. Csak arra tudok gondolni, hogy nem elég jó a viszonyom ezzel a renddel. Mekkora viszony kéne?
    Hogyan lehet pendor nemeseket szerezni? Mert sikerült létrehoznom a Kinght of the Griffon rendet és néha kapok griff lovagokat vagy retainereket. De pendor nemeseket nem azok nem spawnolnak le a váramba. Automatikusan átkonvertálodnak griff lovagokká? Vagy hová lesznek? Vagy valahol fel kell őket bérelni mint a recruitokat?