Hivatalos honlap
A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.
* M&B Native Angol FAQ *
* Warband Angol FAQ *
* Mount&Blade Wiki *
* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *
M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye
M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma
---> * Mount&Blade Magyarország * <---
WARBAND Gépigény
-
uwu420 #11106 Én most a Native-ot tolom egy ideje, az elején nehéz volt pénzhez jutni, most már értem annak idején miért kezdtem falvakat fosztogatni.
De most ezt a játékot másképp csinálom, a comany sem olyan hogy fosztogatni lehetne velük. 10 hősöm van, ez a max létszám amit össze lehet tartani, és a rossz vagy gonosz dolgokért mindig rinyál valaki.
Van egy módszer amivel egész jól lehet pénzhez jutni. Rabszolga kereskedőt kell keresni, és a környékről össze kell fogdosni a rablókat. A hősök bénák az elején, úgyhogy 10-15 manhunter egységet, illetve annak fejlesztett változatait érdemes a csapatban tartani, hogy legyőzhessük a rablócsapatokat. Ha összegyűlt a pénz a hősök felszerelésére és a sajátra, már nem lesz szükség extra kíséretre 11 fős brigáddal az 50-es csapatok is verhetőek. 2 skillpontot áldoztam prisoner managementre, ennél sokkal több foglyot is legyet gyűjteni egy csatába, de később semmi szükség erre a skillre, és tizesével is lehet annyi pénzt szerezni a foglyokból hogy átvészekjük a pénzhiányos részt.
100 nap alatt jutottam odáig hogy mindenkinek meglett a felszerelése, és volt pár céhem is.
200 napnál már minden cuccom lordly volt, és meg volt véve az összes céh, úgyhogy nekiállhattam hódítani.
Nemrég hagytam el a 300. napot, a Vaegir-ek ki vannak írtva, van 4 saját városom, és a 2 lordomnak van összesen 6 vára, mindkét lord party-n kívüli hősből lett csinálva.
A pénzhiány teljesen elmúlt, több száz ezer dínár gyűlt össze amit nincs mire költeni, jó hogy nem pazaroltam több skillpontot prisoner management-re.
Egyébként a trainer, a surgary és a first aid skilleket tudtam felvinni 10-re, a többi skillt valamelyik hős viszi, elég sok érték van már náluk 8-as szinten, de a taktikusom pl 9-esen taktikázik.
A karakterem most ilyen:
STR 17
AGI 12
INT 30
CHA 9
Úgy fejlesztettem hogy 12-ig vittem az erőt, meg az ügyességet, hogy harcképes legyek, aztán elvittem az intelligenciát 30-ig. Azóta erőre pakolok. A karizma nem érdekel különösebben a könyvekkel felraktam a leadershipet meg a persuation-t 4-re, és nem is lesz több.