1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap

A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *

M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye

M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma

---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

• Mr_no_NaMe
    Köszönöm a tanácsokat srácok! Rengeteg sok jó tanács van a sorok között, így már bátrabban és több motivációval megyek neki. Sok dolgot ki sem próbáltam.

Most amúgy ezzel a Floris moddal tökölök. Nagyon tetszik, nagyon jól néz ki (úgy értem ránézésre is rengeteg új dolgot tettek bele), csak az a gond, hogy textúraproblémákkal, programhibával, meg ilyen szarokkal, random játékidő után kidob a francba. 1.153-as Warbandra tettem a legújabb 2.53-as Florist. A nyelvezet jó, a szövegben hibát, hiányosságot nem tapasztaltam, viszont a textúrafaszságok, és alkalmankénti más nyűg mindig előjön. Bemegyek egy kastélyba, dob egy hibaüzenetet és leáll a játék páldául. Játszhatatlan :/ fél óránál soha nem tudtam többet küzdeni.

Amúgy a Floris nagyon tetszik. Abszolút nem szélsőséges, amit eddig tapasztaltam az csak olyan plusz ami nem torzít, és csak szépíti a játékot. Nagyon szeretnék vele játszani. Mi lehet itt a megoldás? :/