Hivatalos honlap
A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.
* M&B Native Angol FAQ *
* Warband Angol FAQ *
* Mount&Blade Wiki *
* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *
M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye
M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma
---> * Mount&Blade Magyarország * <---
WARBAND Gépigény
-
uwu400 #11051 A noldorok a Laria melletti erdőkben mászkálnak a kis tó környékén, néha egész közel szoktak jönni Lariához.
6-os riding kell a Noldor Spirit Horse nevű lóhoz. Az a leggyorsabb, és jó erős is.
Ha kinyitod a fegyverboltot Lariában Qegefin-nél nagyjábol 120ezerért kapsz ott egy ilyen lovat, spirited változatban.
A Noldor lovagi tornákon is lehet nyerni lovat, Champion Noldor Spirit Horse-t például szinte csak ott lehet szerezni, de én még csak egyszer láttam olyat, 8-as riding kell hozzá. Elbileg a Noldor városban a kereskedőnél is felbukkanhat ilyen ló, de kevés rá az esély, mert az általában rossz minőségű Noldor cuccokat árul, kevés a kivétel.
Egyaébként bármelyik kereskedőnél felbukkanhat Noldor Pony az emberek városaiban is. Az is nagyon jó ló és csak pár ezerbe kerül kb. az alap változata. Mindenben elmarad a Noldor Spirit Horse-tól, de kezdésnek nem rossz az se, csak nehéz találni.
Egyébként 6-al meg 1-el semmilyen ló nem tud menni.
Egy sánta gebe is megy megy legalább 20-al.
Aminek a speed-je 40 fölött az már egész gyorsnak számít.
A Noldor Spirit horse alapból 50-el megy.
Biztos hogy kevered a speed-et a lovaglás skill követelménnyel, ha ennyire fogalmad sincs miket jelentenek a lovak, fegyverek és egyebek értékei, szerintem hanyagoljad ezt a játékot, vagy tanulj meg olvasni:)
Bocs hogy ilyen csúnyán beszóltam, ne szívd mellte, de hogy a picsába lehet összekeverni ennyire összekeverni az értékeket? Tök egyértelmű ahogy le van írva.